Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna seara,
Am nevoie de un sfat. Sunt amator in sensul ca nu am practicat niciodata tenisul de masa. Am invatat sa joc prin cantonamente sau pe la bloc, deci nimic academic.
Cum am ceva timp, m-am gandit sa aprofundez un pic domeniul, luand un nou start. Dar de data asta cu temele facute.
Cum imi pot da seama ce paleta (lemn + fete) mi se potriveste? Sa incerc prin a cumpara 2-3 lemne diferite si sa le pun acelasi tip de fete? Sau sa cumpar un lemn allround si cu 2-3 tipuri de fete diferite? Urmand ca in timp sa ingustez cumva optiunile.
Stilul meu, daca poate fi numit stil, e cumva ALL+ sau OFF-.
Multumesc anticipat de posibilele sfaturi!![]()
Salut George! Am vazut pe andro.jp ca exista deja rasanter r45 (tot cu burete energy cel ca si r48 ). Pentru piata europeana ai idee cand se va lansa? (ps. chiar acum joc cu r48, care imi place cum merge, dar ma gandesc ca r45, fiind o idee mai moale decat r48, ar putea fi ceva mai "controlabil", pentru nivelul meu si ma bate gandul sa il incerc cand o aparea.)
Salutare! Poti sa ne spui ceva despre r 45?) . Mi-ar fi util daca ai face comparatii cu r48 si r42 , fete cu care am jucat. Mercic.