Lemne,fețe,adezivi. Intreaba curiosii raspund cunoscatorii!

Ar fi fost mai bine daca puneati anuntul in thread-urile "Vanzari lemne" si respectiv "Vanzari fețe". Oricum, sunt mandru ca apare un anunt atat de "valoros" intr-un thread deschis de mine. 😉

Caut un lemn Vladone pe care scrie Victoria!!!!
Daca are cineva ceva informatii il rog sa imi raspunda

Salutare!
Ce ziceti de o combinatie : lemn Butterfly Schlager Inspire; fata la forehand: andro revolution core emotion; backhand inca nu shtiu, sau poate tot aceeashi.

RedBull a spus:
Salutare!
Ce ziceti de o combinatie : lemn Butterfly Schlager Inspire; fata la forehand: andro revolution core emotion; backhand inca nu shtiu, sau poate tot aceeashi.

Parerea mea e sa incerci 2 fețe diferite ca stil : una tipic chinezeasca si una japonezo/europeana ca sa vezi care din ele iti place. Vezi la Buzău ca Sriver G2 FX sau Cermet sunt foarte ieftine si sunt foarte bune (la backhand). Si eu recomand la forehand o fața chinezeasca - eu sunt multumit de ale mele.
Vezi si tu - ieftin si bun.

Speed: 8+
Control: 8
Weight: +/- 85gr.
Plies: 5

Cu scuzele de rigoare, ce inseamna Plies?
menghina?

Dar derivatul romanesc "pliuri" iti spune ceva?

E vorba de straturi de material. Lemnele de tenis de masă nu sunt facute dintr-o bucata monobloc, ci din suprapunerea mai multor tipuri de materiale: lemn, carbon, arylate.

Am fost plecat undeva :?: :lol:
Apropo, un pic OffTopic: vad ca esti tare suparat dupa concursul din 3Martie: ai inceput sa vinzi tot. :P :lol: :lol: :lol:

Ce tip de maner este mai bun shi mai comod dupa parerea voastra? Pana acum am jucat cu concav, shi am incercat shi cu unele drepte, palete din alea mai vechi din vietnam.

RedBull a spus:
Ce tip de maner este mai bun shi mai comod dupa parerea voastra? Pana acum am jucat cu concav, shi am incercat shi cu unele drepte, palete din alea mai vechi din vietnam.

Asta intrebare vroiam s-o pun si eu . Cred ca merge un topic separat pentru asta , eventual cu un poll de voting :idea:

vali a spus:
RedBull a spus:
Asta intrebare vroiam s-o pun si eu . Cred ca merge un topic separat pentru asta , eventual cu un poll de voting :idea:

scuze da nu ma pot abtine... tare suna poll de voting :mrgreen:

adytzu a spus:
Am fost plecat undeva :?: :lol:
Apropo, un pic OffTopic: vad ca esti tare suparat dupa concursul din 3Martie: ai inceput sa vinzi tot. :P :lol: :lol: :lol:
Bine ai venit....activ!
:lol: Daca as vinde tot, as tulbura piatza dealerilor TT din București :lol:
Pe trei, am luat-o rau. Dar n-am fost eu ala :!: 😉

Are cineva Boll Tricarbon? Cum e fata de Primorac Carbon sau Schlager Carbon?

Se pare ca e mai rapida...vezi ca avea niste comentarii despre lemnul asta makarone...cauta pe forum

BOLL TRICARBON

BOLL TRICARBON

DUPA CE AM MAI INCERCAT BTF VSG KEVLAR-CARBON OFF,TIMO BOLL SPIRIT OFF SI UN PRIMORAC OFF+ ACUM DAU IAR CU TRICARBON.
DUPA MINE SEAMANA MULT CU PRIMORAC DAR PARCA CONTROLEAZA MAI BINE.
(LA BISTRITA AI UITAT SA O INCERCI,DAR TI-O TRIMIT DACA VREI).
P.S.-HADES=SOOS DEZSO?!

Am vazut la cineva un lemn Vladone Victory scria pe el.O sa il intreb daca nu l-a vandut inca

Back
Sus