Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
l-am pus luni la posta deci cel mai devreme ar trebui sa al primiti miercuri sau cel tarziu joi !! asta e posta romana !! e cea mai ieftina dar si cea mai lenta !!încă nu,cred ca m?ine o sa ajungă la posta.stima
Aaa,dar nu este nici o problema,nu ma grabesc deloc,oricum maine sunt liber si pot sa ma duc sa o iau de la posta si sa o asamblez pt ca mi au venit si fetele si o sa o si testez.
- - - Actualizat - - -
Acum 10 min am ajuns acasa cu noul lemn "faurit" de Dan,este atat de usor,atat de comod in mana,este exact ce cautam,iti multumesc Dan pentru acest lemn,recomand tuturor lemnele create de acest artizan.De abia astept sa pun fetele pe el azi.O zi faina.
salut, speed glue aveti cumva? cineva mi-a sugerat ca aveti....m-ar interesa 500 ml
azi am reusit sa ajung la posta toate coletele au fost trimise !inclusiv speedul g!mai am ceva dar nu sunt sigur ca e cea mai buna reteta de aceea nu am scos la vinzare ! pt probe va trimit 500 ml