Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
As dori un lemn usor ,sa spunem de 70gr. OFF SPRE OFF+ CU LAMA SUBTIRE SI MANER SEMI FLUTURE,am la sala niste copii firavi si se plang ca paleta este grea,ii dor manutele.Ce puteti sa-mi oferiti si binenteles la ce pret.
Pe un lemn ca asta eu nu as fi in stare sa lipesc fetele.
Un "diamant"la fel ca si lemnul d-lui Levi...,trebuie "expus"...,nu "ascuns" sub fete...,asta voia sa spuna...Bogdan...Da o explicatie filozofica si te cred ,daca nu ai o explicatie ,tine parerea pentru tine ,ca nu ti-am ceruto .ok
Daca am inteles eu gresit va rog sa ma scuzati ,eu am inteles cu totul si cu totul altceva.Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau .SCUZE,SCUZE ....mii de scuzeUn "diamant"la fel ca si lemnul d-lui Levi...,trebuie "expus"...,nu "ascuns" sub fete...,asta voia sa spuna...Bogdan...
I-mi cer scuze dar cometariul meu era postul de precedent, am avut ghinionul sa postezi inaintea mea.Da o explicatie filozofica si te cred ,daca nu ai o explicatie ,tine parerea pentru tine ,ca nu ti-am ceruto .ok
Dl. Tiberiu! -am sa trimit mesaj privat...Buna ziua Dl. Levi.
Vin cu o intrebare catre Dvs.:
- ce lemn, din gama Dvs., recomandati unui jucator incepator (joc mai serios de ~7-8 luni) care tocmai si-a achizitionat doua fete DONIC Blue Fire M1 si M2)?
Va intreb pentru ca nu am atata experienta incat sa imi aleg singur lemnul, si din pacate lemnul pe care al am acum (Joola MC1) s-a stirbit intr-o parte (destul de urat).
De asemenea intreb pentru ca am vazut ca ati primit numai review-uri pozitive si sunt interesat de achizitionare.
Stilul meu de joc este ofensiv (nu prea ma departez de masa).
Tinand cont de informatiile oferite, sper sa imi puteti da un raspuns. In cazul in care pot sa va mai dau si alte informatii va rog sa imi spuneti.
Multumesc anticipat.
Dl. Durdun! - am trimis MP, numai bine...Nu stiu daca v-as trimite lemnul meu (ZL Carbon) a-ti putea gasi o asemanare cu ceva ce puteti face. Sunt constient ca nu ar avea cum sa sara exact la fel ca al meu, dar ar exista si posibilitatea sa sara mai bine.
Chiar as fi foarte interesat pentru ca, cu toate ca, ca al meu sunt doar 1000 in lume, ca al dvs ar fi decat 1 !