ÎNCHIS Magazine online cu gama larga de produse

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

marian oancea

senior
Scor reacție
224
Locație
Bacău
Nu gasesc in acelasi loc, adica pe acelasi site sa aibe si lemn Butterfly Primorac Off- si fete Yasaka Rakza 7 soft. Stie cineva unde pot gasi atat lemnul cat si fetele in acelasi loc, astfel incat sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta???
Multumesc.
Spre exemplu : Ttsport.ro au doar lemnul Butterfly dar nu au fete Rakza 7 soft pentru moment pe stoc, desi pe site figureaza ca au.
Tenisshop nu are decat produse Butterfly. Tenismasa.ro si viva sport au fete Rakza dar nu au produse Butterfly, deci chiar nu stiu ce sa fac. Are cineva vreo idee????

TTmall nu au decat fete Rakza, nu au produse Butterfly,etc
- - - Actualizat - - -
Da, ttsport.ro comercializeaza de regula si Rakza si Butterfly, dar acum am vorbit la telefon si nu au Rakza 7 soft pe stoc. Vroiam sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta si prin Bacău nu stiu pe nimeni care sa faca lucrul asta, ca as fi cumparat de pe un site lemnul iar de pe altul fetele.... Alte idei???

Nu gasesc in acelasi loc, adica pe acelasi site sa aibe si lemn Butterfly Primorac Off- si fete Yasaka Rakza 7 soft. Stie cineva unde pot gasi atat lemnul cat si fetele in acelasi loc, astfel incat sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta???
Multumesc.
Spre exemplu : Ttsport.ro au doar lemnul Butterfly dar nu au fete Rakza 7 soft pentru moment pe stoc, desi pe site figureaza ca au.
Tenisshop nu are decat produse Butterfly. Tenismasa.ro si viva sport au fete Rakza dar nu au produse Butterfly, deci chiar nu stiu ce sa fac. Are cineva vreo idee????
Cumpara lemnul Butterfly si vorbeste cu baietii de la Vivasport sa-l trimiti la ei sa-ti lipeasca fetele. Sunt sigur ca nu te vor refuza.
Sau vorbeste cu Vali de la ttsport.ro si roaga-l sa ia el fetele de la Vivasport cand are ocazia si sa-ti asambleze el paleta.

multumesc. E o varianta buna si asta, insa e mai de durata cred, adica as fi vrut sa imi ajunga paleta mai curand, zilele astea....Insa multumesc pentru idee..
- - - Actualizat - - -
La Viva Sport nu au decat o fata rakza 7 soft, iar nu-i bine.....iar in alta parte n-am gasit..
- - - Actualizat - - -
Pentru ca nu au Rakza 7 soft, m-am reorientat si as inclina sa fac o paleta compusa din:
Lemn Primorac Off-
FH si BH - TSP Ventus Spin. Cel putin fete Ventus se gasesc la ttsport.ro si au si lemn Primorac off-. Voi ce spuneti?? Alte idei??
- - - Actualizat - - -
Sau un Victas VS 401 - grosime 1.5 FH si BH, grosime 1.5 , ca atat au pe site-ul ttsport.ro, ce ziceti???
- - - Actualizat - - -
Sau Donic Acuda S3 pe ambele parti ..
- - - Actualizat - - -
ttsport nu are nici donic acuda S3
- - - Actualizat - - -
nici vivasportshop nu are donic acuda s3

poti sa ti iei bluefire m3 este identic cu acuda s3 tot de la donic ...are ddmit noi patrate la pret mic....imi trimiti lemn si fete si te pot incurca eu cu lipitul

Suna l pe Vali de la ttsport si roaga l sa ti faca paleta cu fata rakza de la domnul Tibi, are magazinul la 2 pasi de el, cred ca se poate rezolva asa.

Da , am citit tot ce sa scris pe acest topic .
De obicei TTSPORT are pe stoc si aceste fețe de la Yasaka de ani de zile , momentan sint mici probleme cu aprovizionarea la acest brand , domnul respectiv stie ca am vorbit la telefon , si am vorbit in calitate de reprezentant al TTSPORT .
Incerc sa il ajut cit de repede se poate , deja are comanda lansata la mine pe site , si stie ca ii pot asambla paleta si azi cu alte fețe , totusi iti doreste Yasaka si pentru asta il rog sa astepte un pic sa pot rezolva si sa facem paleta .

Multumesc ca ati postat si aici, o sa astept ..
- - - Actualizat - - -
Suna l pe Vali de la ttsport si roaga l sa ti faca paleta cu fata rakza de la domnul Tibi, are magazinul la 2 pasi de el, cred ca se poate rezolva asa.
Cine este d-l Tibi , de la ce site este?? Multumesc!

Sfatul meu este sa cauti un club de tenis profesionist in Bacău daca nu cumva exista o sala privata. Un antrenor sau jucator de acolo te poate ajuta cu lipirea fetelor. Mai poti cauta useri de pe acest forum din Bacău. Ei de asemenea te-ar putea ajuta. Eu asa am facut si nu regret. Ultima paleta mi-am luat inima in dinti si am asamblat-o singur. Nu-i mare lucru.
Bafta!

Da, l-am identificat intre timp, multumesc, dar nu are nici d-lui Rakza 7 soft si nici Donic Acuda S3 nu are, exact ceea ce-mi doream eu...nu are nici un site..
- - - Actualizat - - -
Da , am citit tot ce sa scris pe acest topic .
De obicei TTSPORT are pe stoc si aceste fețe de la Yasaka de ani de zile , momentan sint mici probleme cu aprovizionarea la acest brand , domnul respectiv stie ca am vorbit la telefon , si am vorbit in calitate de reprezentant al TTSPORT .
Incerc sa il ajut cit de repede se poate , deja are comanda lansata la mine pe site , si stie ca ii pot asambla paleta si azi cu alte fețe , totusi iti doreste Yasaka si pentru asta il rog sa astepte un pic sa pot rezolva si sa facem paleta .
Inteleg ca aveti probleme cu aprovizionarea de la Yasaka, dar si cu Donic aveti probleme?? Spre exemplu Donic Acuda S3 aveti, sau puteti aduce intr-un timp mai scurt?? Multumesc.

Valabil.
- - - Actualizat - - -
La care se mai adauga si vama vreo 20 de lei,fiind din afara comunitati,si este livrata de o firma.

Noi nu vorbim de preturi sau ansamblul costurilor.
Nedumerirea omului era legata de faptul ca nu putea gasi, dintr-o singura sursa, ceeea ce isi dorea.
Nu a facut nicio referire la pret. Aceste aspecte - costurile - reprezinta o alta problema.
La urma urmei, poate omul isi permite, prin urmare sa nu uitam de mesajul initial.

da, multumesc tuturor pentru ”oferte”.Sigur ca vroiam ceva din Romania, doar nu as plati pe transport cat pe o paleta, nu??

da, multumesc tuturor pentru ?oferte?.Sigur ca vroiam ceva din Romania, doar nu as plati pe transport cat pe o paleta, nu??
Totusi te cramponezi prea tare pe yasaka rakza 7 soft, din punctul meu de vedere aceasta este o fata perfecta de rever pe lemne compozite dar pe lemne allwood cum e primoracul off- eu iti recomand baracuda big slam care are si control mai mare si spin mai puternic decat rakza 7 soft..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus