Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Salutare!
As dori sa apelez din nou la ochiul vostru format pentru a imi confirma sau infirma originalitatea a doua lemne:
Unule ste acets TBS pe care l-am cumparat de curand si ce m-a mirat este ca mi se pare cam lent cu o fata Donic Acuda Blue P2 (dar poate e normal sa fie asa... fata e riginala ca este luata de la dl. Gelu)
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?16334-Vand-Timo-Boll-Spirit&highlight=spirit
Ia al doilea este acest SK7 pe care l-am primit la schimb pe un SK7 al meu iar acesta se simte semnificativ mai moale (insa al meu cred ca era si lacuit, nu stiu sigur, ca a fost sh si acela):
Vezi atașament 11866Vezi atașament 11867
As vrea doar sa ma asigur... va multumesc mult pentru timpul acordat!
daca aveti dubii puteti verifica seriile, si pt doritori pot face poze amanuntite
Nu exista un site unde se pot verifica seriile lemnelor Butterfly. Singura posibilitate este la un reprezentant Butterfly. Au mai fost aceste discutii si pe Alex forum. Dar, daca cineva copiaza o serie reala, atunci raspunsul de la Butterfly va fi ca acel lemn este un lemn original. Deci, doar prin vizionarea cu atentie a lemnului in cauza si prin comparatii cu unul original se poate ajunge la o concluzie corecta.O intrebare offtopic d-nul Bogdan: unde se pot verifica seriile? Exista o baza de date cu seriile lemnelor Butterfly in care se pot verifica seriile sau doar la producator ?
Nu exista un site unde se pot verifica seriile lemnelor Butterfly. Singura posibilitate este la un reprezentant Butterfly. Au mai fost aceste discutii si pe Alex forum. Dar, daca cineva copiaza o serie reala, atunci raspunsul de la Butterfly va fi ca acel lemn este un lemn original. Deci, doar prin vizionarea cu atentie a lemnului in cauza si prin comparatii cu unul original se poate ajunge la o concluzie corecta.
Salutare tuturor. Am ocazia sa cumpăr un lemn Butterfly Gionis Carbon Off. însă din pozele de la vânzător am observat ca nu are fluture în capul mânerului asa cum apare pe poze la producător. Care Sint șansele sa fie un fals? Multumesc
Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk