Muzica-Amatur

Marcus Miller - Estival Jazz Lugano 2008 ( 1 h 13’)

Marcus Miller - Estival Jazz Lugano 2008 ( 1 h 13’)

Kris Kristofferson - For the good times

Kris Kristofferson - For the good times

- - - Actualizat - - -
Don't look so sad
I know it's over
But life goes on
And this old world
Will Keep on turning

Vă rog să aveți o viață frumoasă!

Vă rog să aveți o viață frumoasă!

Departe gandul meu de a evoca in aceasta lucrare nostalgia unei perioade pe care o iubesc si nici ca doresc sa fac vreo "istorie" aici...este doar o calatorie aidoma cu cea vietii in care daca deschidem ochii vedem adevarurile in toata splendoarea lor si frumosul in straiele lui de sarbatore...da, viata are multe incercari pentru noi, dar daca trecem peste dorinta de a avea un "jeep" sau "piscina", daca inchidem televizorul mutilator de suflete si renuntam la intalnirile virtuale pentru cele din lumea reala cu prietenii, daca ne vizitam neanuntat parintii pentru a le spune ca sunt fermecatori, daca le punem copiilor nostri Led Zeppelin sau ne urcam in varful patului sa citim impreuna "La Medeleni", daca ne rugam singuri pentru sanatatea acestei lumi, daca vom iubi florile din mai si omul de zapada...atunci purta-vom cu totii in par un hippie blues ...

Va rog s-aveti o viata frumoasa !

Mike Godoroja

Am folosit melodia de mai sus pentru a alina tristetea din sufletul copilului meu, care plangea pentru 50 de sutimi "probabil" pierdute la teza de matematica si care ar putea sa-i strice media gimnaziala maxima, neuitand sa-i reamintesc ca trebuie sa ne viziteze peste ani pentru a ne spune ca suntem fermecatori, macar pentru tot Zeppelin-ul pe care i l-am pus sa asculte.

In aceeasi nota, Marcele, acelasi Mike Godoroja, cu o piasa Led Zeppelin...ca tot ai amintit de celebra trupa...

Dat fiind că nu țin minte să-i fi văzut pe acest thread, propun să ne aducem un pic aminte și de Duran Duran:

Ultima editare:
Pentru ca am ajuns prea tarziu la Brașov pentru a mai prinde ceva din concertul Voltaj sa ne inchipuim ca i-am prins in... Ultima secunda!

Muzica-Amatur

- - - Actualizat - - -
Si din country in blues:
Varianta Big Mama Thornton (originalul):
Si Janis Joplin :mrgreen: :

Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului!
Dintre "vajnicii" manuitori ai paletei și ascultatori pasionati ai acestui topic este singurul care a acces in grupele superioare ale Turneului Final. Ave Cezar! :)
Este vorba despre "fața ?ntunecată a tenisului de masă" nemțean, încununat astă-seară (?n absență), Campion Județean Amatur.

The lunatic is on the grass... 👏

Ultima editare:
La Multi Ani!

La Multi Ani!

Multumesc Domnului Iuliu Zedler, care mi-a ridicat mingea la fileu pentru acest post aniversar, prin surpriza pe care mi-a făcut-o la Turneul Final: câteva viniluri de colectie, printre care si Hotel California, piesă cu care Vali incepea acum un an un Thread ce ne-a prilejuit multă muzică bună.

Ultima editare:
Jim Hall (4 Decembrie 1930 - 10 Decembrie 2013) - 83 ani de muzică. Avea programate concerte in Japonia, in luna Ianuarie. RIP!

Back
Sus