Vă rog să aveți o viață frumoasă!
Vă rog să aveți o viață frumoasă!
Departe gandul meu de a evoca in aceasta lucrare nostalgia unei perioade pe care o iubesc si nici ca doresc sa fac vreo "istorie" aici...este doar o calatorie aidoma cu cea vietii in care daca deschidem ochii vedem adevarurile in toata splendoarea lor si frumosul in straiele lui de sarbatore...da, viata are multe incercari pentru noi, dar daca trecem peste dorinta de a avea un "jeep" sau "piscina", daca inchidem televizorul mutilator de suflete si renuntam la intalnirile virtuale pentru cele din lumea reala cu prietenii,
daca ne vizitam neanuntat parintii pentru a le spune ca sunt fermecatori,
daca le punem copiilor nostri Led Zeppelin sau ne urcam in varful patului sa citim impreuna "La Medeleni", daca ne rugam singuri pentru sanatatea acestei lumi, daca vom iubi florile din mai si omul de zapada...atunci purta-vom cu totii in par un hippie blues ...
Va rog s-aveti o viata frumoasa !
Mike Godoroja
Am folosit melodia de mai sus pentru a alina tristetea din sufletul copilului meu, care plangea pentru 50 de sutimi "probabil" pierdute la teza de matematica si care ar putea sa-i strice media gimnaziala maxima, neuitand sa-i reamintesc ca trebuie sa ne viziteze peste ani pentru a ne spune ca suntem fermecatori, macar pentru tot Zeppelin-ul pe care i l-am pus sa asculte.