Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Acolo zice doar ca dupa Olimpiada din 2012 vor cere fabricantilor sa produca mingi POLY, dar nu vor interzice celelalte mingi.
Dar pacat ca nu va mai avea ce efect sa inversezeCa daca noile mingi nu vor mai prinde la fel de mult efect...
Dar pacat ca nu va mai avea ce efect sa inversezeCa daca noile mingi nu vor mai prinde la fel de mult efect...
...absolut deacord...Eu cred ca viitoarele mingi, vor fi construite pe cat posibil la fel cu cele din celuloid. Adica vom lua mingea in mana, ne apucam de o diagonala si vom zice: "no ce mare branza...schimbam putin unghiul si gata". Si diferanta dintre ele, nu va fi nici macar de "anvergura" celor 2 pagini de comantarii pe acest subiect![]()
Asa-i ca tu n-ai vazut filmul din primul post?Cosnic a spus:Eu cred ca viitoarele mingi, vor fi construite pe cat posibil la fel cu cele din celuloid. Adica vom lua mingea in mana, ne apucam de o diagonala si vom zice: "no ce mare branza...schimbam putin unghiul si gata". Si diferanta dintre ele, nu va fi nici macar de "anvergura" celor 2 pagini de comantarii pe acest subiect![]()
Bineinteles ca am vazut filmuletul ...Asa-i ca tu n-ai vazut filmul din primul post?
E clar ca vor fi apropiate, dar ai vazut cat de mult sare mingea fata de cea de celuloid? Asta inseamna ca sare tare cand dai tare. O sa fie frumos, dar o sa avem nevoie de o perioada de adaptare.