AmaTur: Turneu A -niversar “A new beginning” - 9 ani, București 14/15.09.2019

Felicitari exigentului openist-bucurestean-sadea ISTRATE CRISTIAN pt frumosul loc I obtinut la zi mare !:applouse::applouse::applouse::triumphant::triumphant::triumphant::encouragement:

Bravoooo ... Alex Chirica ! Esti de-a dreptul erou intre eroi ! Aurul de azi ce-ti intra in vitrina cu trofee stralucitoare sa atraga precum magnetul inca multe, multe cupe !:victorious::victorious::victorious:

Bravoooo ... Alex Chirica ! Esti de-a dreptul erou intre eroi ! Aurul de azi ce-ti intra in vitrina cu trofee stralucitoare sa atraga precum magnetul inca multe, multe cupe !:victorious::victorious::victorious:

Multumesc mult de tot pentru urari si sustinere. Toate bune !

La grupa 3a cred ca s-a facut o greseala...dupa socotelile setaverajului,locul 2 revine lui Sursilov care are 7-5 setaveraj fata de 6-6 a lui Lupsa....

Felicitări Cristi si Alex..!....de asemenea FELICITARI tuturor participantilor....si multa baftă elitistilor si incepatorilor

Cand sunt 3 cu acelasi numar de victorii,nu se ia meciul direct si 7-5 inseamna +2,asta la Sursilov iar Lupsa a avut 6-6 ceea ce inseamna 0 la setaveraj....nou offense
Intai se calculează setaverajul dintre cei 3 cu același numar de victorii si daca toți 3 ies cu același punctaj atunci de face setaverajul pt toată grupa. în cazul asta doar 2 au fost la egalitate cu -1 si s-a luat meciul direct. Domnul Bălașa a avut +2, deci automat locul 1.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Clasament corect!

Clasament corect!

Gr.superioara nr. 3 - Avansati
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SURSILOV CONSTANTINBUCURESTI
🟩
1-3​
3-0​
3-2​
2​
2LUPSA BOGDANRAMNICU VALCEA
3-1​
🟩
3-2​
0-3​
2​
2​
3AVADANOAEI PETUELBotoșani
0-3​
2-3​
🟩
1-3​
0​
4BALASA IONBUCURESTI
2-3​
3-0​
3-1​
🟩
2​
1​

Sursilov 4/5=-1
Lupsa 3/4=-1
Balasa 5/3=+2

Balasa - Loc 1
Lupsa - Loc 2 (victorie directa la Sursilov)

Confuzia clasamentului vine datorita faptului ca, conform regulamentului ITTF Sursilov ar fi fost pe locul 2. Conform regulamentului Amatur este pe locul 3.

Gr.superioara nr. 3 - Avansati
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SURSILOV CONSTANTINBUCURESTI
🟩
1-3​
3-0​
3-2​
2​
2LUPSA BOGDANRAMNICU VALCEA
3-1​
🟩
3-2​
0-3​
2​
2​
3AVADANOAEI PETUELBotoșani
0-3​
2-3​
🟩
1-3​
0​
4BALASA IONBUCURESTI
2-3​
3-0​
3-1​
🟩
2​
1​

Sursilov 4/5=-1
Lupsa 3/4=-1
Balasa 5/3=+2

Balasa - Loc 1
Lupsa - Loc 2 (victorie directa la Sursilov)

Aaaaa,voi luati rezultatele doar intre cei 3...atunci,mea culpa dar eu faceam "socotelili" grupei...aha,am inteles.Sa aveti competitii cat mai placute si scuze de deranj

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus