AmaTur: Turneu A -niversar “A new beginning” - 9 ani, București 14/15.09.2019

Felicitari exigentului openist-bucurestean-sadea ISTRATE CRISTIAN pt frumosul loc I obtinut la zi mare !:applouse::applouse::applouse::triumphant::triumphant::triumphant::encouragement:

Bravoooo ... Alex Chirica ! Esti de-a dreptul erou intre eroi ! Aurul de azi ce-ti intra in vitrina cu trofee stralucitoare sa atraga precum magnetul inca multe, multe cupe !:victorious::victorious::victorious:

Bravoooo ... Alex Chirica ! Esti de-a dreptul erou intre eroi ! Aurul de azi ce-ti intra in vitrina cu trofee stralucitoare sa atraga precum magnetul inca multe, multe cupe !:victorious::victorious::victorious:

Multumesc mult de tot pentru urari si sustinere. Toate bune !

La grupa 3a cred ca s-a facut o greseala...dupa socotelile setaverajului,locul 2 revine lui Sursilov care are 7-5 setaveraj fata de 6-6 a lui Lupsa....

Felicitări Cristi si Alex..!....de asemenea FELICITARI tuturor participantilor....si multa baftă elitistilor si incepatorilor

Cand sunt 3 cu acelasi numar de victorii,nu se ia meciul direct si 7-5 inseamna +2,asta la Sursilov iar Lupsa a avut 6-6 ceea ce inseamna 0 la setaveraj....nou offense
Intai se calculează setaverajul dintre cei 3 cu același numar de victorii si daca toți 3 ies cu același punctaj atunci de face setaverajul pt toată grupa. în cazul asta doar 2 au fost la egalitate cu -1 si s-a luat meciul direct. Domnul Bălașa a avut +2, deci automat locul 1.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Clasament corect!

Clasament corect!

Gr.superioara nr. 3 - Avansati
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SURSILOV CONSTANTINBUCURESTI
🟩
1-3​
3-0​
3-2​
2​
2LUPSA BOGDANRAMNICU VALCEA
3-1​
🟩
3-2​
0-3​
2​
2​
3AVADANOAEI PETUELBotoșani
0-3​
2-3​
🟩
1-3​
0​
4BALASA IONBUCURESTI
2-3​
3-0​
3-1​
🟩
2​
1​

Sursilov 4/5=-1
Lupsa 3/4=-1
Balasa 5/3=+2

Balasa - Loc 1
Lupsa - Loc 2 (victorie directa la Sursilov)

Confuzia clasamentului vine datorita faptului ca, conform regulamentului ITTF Sursilov ar fi fost pe locul 2. Conform regulamentului Amatur este pe locul 3.

Gr.superioara nr. 3 - Avansati
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SURSILOV CONSTANTINBUCURESTI
🟩
1-3​
3-0​
3-2​
2​
2LUPSA BOGDANRAMNICU VALCEA
3-1​
🟩
3-2​
0-3​
2​
2​
3AVADANOAEI PETUELBotoșani
0-3​
2-3​
🟩
1-3​
0​
4BALASA IONBUCURESTI
2-3​
3-0​
3-1​
🟩
2​
1​

Sursilov 4/5=-1
Lupsa 3/4=-1
Balasa 5/3=+2

Balasa - Loc 1
Lupsa - Loc 2 (victorie directa la Sursilov)

Aaaaa,voi luati rezultatele doar intre cei 3...atunci,mea culpa dar eu faceam "socotelili" grupei...aha,am inteles.Sa aveti competitii cat mai placute si scuze de deranj

Back
Sus