ciprian
junior
Vorba ceea : "Totul pentru front, totul pentru victorie!"
Marius, toata stima pentru fairplay !
Marius, toata stima pentru fairplay !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Tunerele de tip ulei de parafina, de eucalipt si alte tipuri de uleiuri care contin acizi grasi nesaturati sunt legale in acest moment dar se spune ca ITTF doreste sa le interzica si pe acestea. Deoarece sunt inca discutii care nu s-au facut publice, nu putem sti inca de ce se doreste interzicerea alternativelor netoxice. Poate din motive economice?ciprian a spus:Greu ...
La nivelul nostru, chiar ca nu se pune problema ... doar ierbarii sunt considerati "dusmanii poporului".![]()
Lasind gluma la o parte, exista preocupari la cei dependenti de speed-glue de a gasi substante "nedetectabile" de aparatul Enez pentru a pacali interdictia: parafina, ulei de eucalipt etc.
Vezi :
http://mytabletennis.net/forum/forum_topics.asp?FID=24
cata_60 a spus:Folosesc de aprox.2 luni fețe de palete cu efect tensor incorporat,de la Donic,care nu necesita relipire.
fh-desto f1 2,0 bh coppa jo silver 2,0.,lemn Waldner Senso WRB
Tehnologia de lipire este putintel mai complicata:se da intai o amorsa(am folosit Donic Power Boost) pe fețe.AM dat 2 straturi atat pe fh cat si pe bh,la modul urmator:se da un strat,se asteapta pana se usuca(2-4 h,fctie de grosimea primului strat),apoi se da al doilea si se lasa 24-30 h sa reactioneze chimic cu buretele feței. Apoi,folosind lipiciul pe baza de apa Donic Formula First,se dau atat buretele cat si paleta intr un strat uniform,se lasa 5 min,etc.
La lovirea mingii,paleta emite un "click" de speed glue,viteza e f buna si controlul fenomenal
Campionii cica dau 3-4 straturi de amorsa,jucatorii mai defensivi,1 strat
Daca un aparator si-ar trata iarba cu solutie antifrictiune, toata lumea softistilor ar urla ca din gura de sarpe ca huoo!..ca asta nu e pinpong ca e antijoc ca e dracu impielitat. Pe de alta parte ei vin cu tot fel de tuninguri si substante exotice pentru ca gumele sa devina altele decit ceea ce ar trebui sa fie. Pai dreptate e asta fratilor???RedBull a spus:Si eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
![]()
Cu asta sunt intrutotul de acord! Dar mai cred ca exista materiale care permit fabricarea de fete care nu au nevoie de boostere, speed glue, solutii anti frictiune. dar de ce sa nu se castige cat mai mult din vanzarea acestora...laky a spus:Daca un aparator si-ar trata iarba cu solutie antifrictiune, toata lumea softistilor ar urla ca din gura de sarpe ca huoo!..ca asta nu e pinpong ca e antijoc ca e dracu impielitat. Pe de alta parte ei vin cu tot fel de tuninguri si substante exotice pentru ca gumele sa devina altele decit ceea ce ar trebui sa fie. Pai dreptate e asta fratilor???RedBull a spus:Si eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
![]()