tycutz
organizator tehnic
ce banare a ierburilor?
is scoase cele care nu indeplinesc anumiti coeficienti care is pusi acolo cu bun simt.
is scoase cele care nu indeplinesc anumiti coeficienti care is pusi acolo cu bun simt.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
laky a spus:Daca un aparator si-ar trata iarba cu solutie antifrictiune, toata lumea softistilor ar urla ca din gura de sarpe ca huoo!..ca asta nu e pinpong ca e antijoc ca e dracu impielitat. Pe de alta parte ei vin cu tot fel de tuninguri si substante exotice pentru ca gumele sa devina altele decit ceea ce ar trebui sa fie. Pai dreptate e asta fratilor???RedBull a spus:Si eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
![]()
leordarares a spus:Pentru cei interesati,producatorul elvetian TTMaster pregateste o noua arma long pimples,INSIDER.
Pe site-ul oficial gasiti si o scurta descriere.
http://www.ttmaster.com/
Pai nu asa e normal sa sara mingea. Cand dau eu cu softul tu stii cum vine mingea...corect nu ar fi ca atunci cand dai tu cu marihuana aia sa stiu si eu la ce sa ma astept!!!!!!!!!!!!leordarares a spus:La inceput am incercat jocul meu clasic de bloc aproape de masa...rezultatul?aproape catastrofal.Blocul n-are pic de spinreversal,sare destul de tare.Mingea ia o traiectorie dreapta care permite adversarului sa o returneze cu usurinta.