Noile arme Dr. Neubauer

ce banare a ierburilor?
is scoase cele care nu indeplinesc anumiti coeficienti care is pusi acolo cu bun simt.

laky a spus:
RedBull a spus:
Si eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
:D
Daca un aparator si-ar trata iarba cu solutie antifrictiune, toata lumea softistilor ar urla ca din gura de sarpe ca huoo!..ca asta nu e pinpong ca e antijoc ca e dracu impielitat. Pe de alta parte ei vin cu tot fel de tuninguri si substante exotice pentru ca gumele sa devina altele decit ceea ce ar trebui sa fie. Pai dreptate e asta fratilor???

Apai , nici doar sa tii paleta si sa sara din ea SF nu e ok. Aia nici io nu is de acord :lol:

Banarea asta-l imbogateste pe Neubauer caci tot mapamondul care juca cu "Super Block" pana acum, asteapta cu limba scoasa noile "nazbatii" pe care le viseaza noaptea dom' Doctor. :D

Doar ca asteptarile inselate sunt periculoase.

Doctorul spera la o adoptie a noilor sale anti-uri in locul ierbii ... lucru nu tocmai evident pentru toti ierbarii frictionless, iar concurenta nu doarme.

S-ar putea ca TTMaster sau Hallmark sa fie mai inspirati cu noile lor ierburi si sa-i pape doctorului cota de piata ...

Vom vedea in lunile urmatoare daca Neubauer a jucat cartea corecta, pe masura ce noile materiale vor ajunge la utilizatori.

Nemtii chiar carcoteau zilele astea despre acest subiect.
Ar trebui sa joace cu noile arme sa ne convinga.

pt ciprian:azi am testat mai mult gorilla la block contra topspin si sa stii ca se apropie oarecum de Superblock.La al doilea topspin mingea adversarului intra in fileu.Paleta trebuie insa tinuta mai inchisa.
scuze pt offtopic

Mersi de informatii.

In definitiv, Superblock-ul e inca legal si de ce sa nu fie folosit la maximum ??

Are timp doctorul sa puna la punct anti-urile pentru urmatorul campionat...

Sa-i tinem pumnii ! :)

[Apai , nici doar sa tii paleta si sa sara din ea SF nu e ok. Aia nici io nu is de acord :lol:[/quote]
Numai cand te uiti la stilul de joc al acestui doctor te enervezi dar mai si daca joci cu cineva care adopta stilul acesta.Enervant dar placut. :D

Nu e vorba ca joaca urat (in paranteza fie zis parca joaca cu o tigaie :lol: ) , ci ca la un bloc simplu , practic i se imprima mingi o grozavenie de efect pe care nu il poti intui. Probabil de asta s-au scos in afara alea frictionless - era prea putin contributia mainii si prea mult a "materialului".

Prin bunavointa lui Rares, am testat vreo 20 minute in total Gorilla si Insider-ul.
Pe lemne moi, defensive.
Insuficient pentru o parere definitiva, dar asta e deocamdata:

Gorilla:
-rapida, dar nu de nejucat ; totusi n-am jucat lipit de masa ...
-spin reversal si traiectorii stranii: da, exista, dar nu la nivelul Superblock-ului
-chopul din aparare clasica se ridica putin (comparativ cu SuperAnti), deci necesita ajustari ale miscarii.
-n-am atacat prea mult, dar are potential
Per ansamblu, cere antrenament specific, multa atentie si rabdare.
Noul DVD Neubauer probabil va aduce niste lovituri specifice eficiente.

Insider:
Iarba de succes de la TTMaster socheaza prin control si usurinta in utilizare inca de la primele lovituri.
Blocul scurt functioneaza ireprosabil cu vechea gestica tip Neubauer, dar "deranjul" e minim, atacantul poate continua topspin dupa topspin ...
Daca esti pasiv, te-ai ars...
Atacul este punctul sau forte, deci trebuie un joc activ cu smash agresiv de indata ce mingea se ridica putin.
Polivalent, promitator.
Cere unele modificari de tactica !

Daca as avea timp de antrenamente serioase, probabil as alege pe termen lung Gorilla.
In schimb, Insider-ul se poate utiliza aproape "on the fly", cu mare grija de a nu te lasa macelarit de atacanti.

Trebuie sa facem un antrenament comun de vreo 8 ore cel putin.......tu sa inveti sa joci cu fata, eu impotriva ei!!!!! Te invit la mine o data sa jucam.....

Tocmai am facut un antrenament de vreo 3 ore c u Insiderul.Partener mi-a fost unul dintre cei mai buni topspinisti din circuitul Amatour :D
La inceput am incercat jocul meu clasic de bloc aproape de masa...rezultatul?aproape catastrofal.Blocul n-are pic de spinreversal,sare destul de tare.Mingea ia o traiectorie dreapta care permite adversarului sa o returneze cu usurinta.Solutia in cazul Insider-ului e atacul bun care e insa la randul sau vulnerabil.Probleme mari am avut si la returnarea serviciilor de orice fel.

Ei acum vine surpriza...incredibil cat e de buna la chop departe de masa:si pe FH si pe BH.Controlul e foarte bun,mingile venind foarte taiate.

Fata are potential insa Gorilla nici Gorilla nu e de lepadat,fiind o fata antispin polivalenta care permite cu usurinta un joc deschis,combin at si pe defensiva si pe atac.

(at)filo

Corect. Asa e cel mai util pentru toti.
Toti avem deopotriva ce invata, aparatori sau atacanti.
In loc de dispute sterile, sa facem efortul de a studia impreuna !!

(at)rares

Mersi inca o data pentru oportunitate.
N-am putut sa ramin mai mult la Bistrița, dar tinem legatura ... 😉

leordarares a spus:
La inceput am incercat jocul meu clasic de bloc aproape de masa...rezultatul?aproape catastrofal.Blocul n-are pic de spinreversal,sare destul de tare.Mingea ia o traiectorie dreapta care permite adversarului sa o returneze cu usurinta.
Pai nu asa e normal sa sara mingea. Cand dau eu cu softul tu stii cum vine mingea...corect nu ar fi ca atunci cand dai tu cu marihuana aia sa stiu si eu la ce sa ma astept!!!!!!!!!!!!

Dupa ce am scris un mesaj de vreo 15 randuri am hotarat ca cel mai intelept e sa nu il postez.Din respect pentru tine si pentru ceilalti forumisti, n-am raspund la micile tale rautati.

Multa bafta

Bravo Rares. Asa fac si eu de multe ori. Scriu cate un mesaj maaaare mare, si pe urma-l sterg pentru ca-mi dau seama ca cel mai bun lucru este sa tac. Si pentru mine si pentru altii :!: :!: :!: :lol:

:)
Te cred asa am scris si eu o gramada asa. Daca crezi ca te-am jignit pe tine cu ceva imi cer scuze. Dar cand vine unu care habar nu are ce joaca si mai si se da rotund si iti strica ziua cu o marihuana din aia e enervant.
Nu e corect sa dea efecte pe care nici el stie ce is. Tare is curios sa vad ce face fara doctor.
Pe de alta parte prostia e mare de partea cealalata a fileului. Foarte mare

E, Rares stie ce face, ca nu a ajuns in primii 8 doar tinand de paleta. Au mai incercat si altii sa dea cu ierburi (si eu :D ) si cand au vazut ce "usor" este, au renuntat urgent. Si mai sunt multi care dau cu ierburi si sunt departe de varful clasamentului, deci...

Back
Sus