Piatra Neamț

Baieti, baieti cu siguranta a fost o neintelegere. @ Zentai, nu te cunosc, dar iti spun cu siguranta ca-s oameni de nota 10 acolo.

Eu joc in CLUJ si am fost primit cu bratele deschise la sala in preajma sarbatorilor de Craciun, chiar daca exista reticienta de inceput. ''Ca asa-i la noi :D''

Cine are de castigat din disputa de mai sus? Lasati orgoliile si bucurati-va de tenis.

Va salut!

@bogu- prietene...poate și eu sunt un băiat de nota 10! :)
Nu m-a deranjat, de nici un fel, că era o masă liberă și că am fost mătrășit de la ușă! M-a deranjat miștocăreala de după! Dar nici din asta nu mor io! :) P?nă la urmă, asta e! Fiecare are îndem?nările lui, prietenii lui...etc! Putea să fie un dram de diplomație de partea cealaltă a ușii! :)

Totuși, eu m-am comportat ștoc! :) Am intrat pe acest site, am făcut o listă cu locurile unde se poate juca tenis și am început să verific lista! Am sunat la numărul care era afișat (atunci), m-am dumirit cum stă treaba! Ce-ar mai fi trebuit să fac?! Să intru pe burtă în sala unde se juca tenis și să încep cu "săru-m?na boierii dumneavoastră!Miluiți-mă și pe mine cu un gram de tenis!" :))). Aveam portofelul la mine și am crezut că e un loc unde se poate închiria o masă de tenis. Eroarea mea a fost minimă și n-a murit nimeni, zic eu, c-am bătut la o ușă crez?nd că pot juca un tenis în seara cu pricina!

Dar eu nu mai sunt supărat! Viața e mult prea faină să ne supărăm dintr-atâta! Ce naiba! :))
Eu tot o să găsesc o masă unde să mă antrenez!

Toate cele bune, la toată lumea! Spor și baftă la antrenamente!

Gabriel

Căci la toți ne vine rândul să recunoaștem c-am greșit, azi a venit rândul meu să recunosc că am greșit și m-am pripit în aprecierea situației și a persoanei, mai ales că l-am cunoscut, în persoană, pe domnul Cristian față de care am căpătat toată stima! Mulțumesc pentru tot!

Căci la toți ne vine rândul să recunoaștem c-am greșit, azi a venit rândul meu să recunosc că am greșit și m-am pripit în aprecierea situației și a persoanei, mai ales că l-am cunoscut, în persoană, pe domnul Cristian față de care am căpătat toată stima! Mulțumesc pentru tot!

Respectul e reciproc sănătate sa avem.

Salutare,

De sambata o sa stau o saptamana prin Piatra-Neamț, la niste rude din partea soacrei, si parca nu as vrea sa patesc ca Zentai, nici macar in gluma, as vrea sa apuc sa bag cateva topspinuri sanatoase inainte de A+ de la Bacău :D. Exista locuri unde se poate juca?

Cluburi tenis de masa Piatra Neamț

Salutare! Unde se mai poate juca tenis de masă langa Piatra Neamț,inafara de Turturesti si liceul Forestier din Piatra Neamț intrucat acolo nu mai primesc membri? Mulțumesc!

Vin de câțiva ani în Piatra Neamț, soacra are câteva surori în oraș unde putem dormi. în curând vom avea un apartament micuț unde sa venim periodic, să mai scăpăm de balamucul din București.

Când veneam anii trecuți, evitam sa încerc să dau pe la sala de la forestier, mai ales datorita polemicilor de mai sus :)) Așa că jucam seara cu niște puști talentați pe o masă între blocuri.

Sala am găsit-o totuși întâmplător, dorind de ceva vreme să testez lipiciul domnului Bubulac, care m-a invitat la el la sală.

într-o anexă destul de modestă a unui liceu tehnologic nu ar bănui probabil nimeni că la subsol zace o comoară: o sală foarte curată și bine dotată, deși din câte am înțeles era încă în curs de amenajare. Afară caniculă, jos răcoare și nici pic de condens. Probabil un rol important în împiedicarea condensului îl are și parchetul inedit, format din placi OSB vopsite, pe care nici nu aluneci și pe care poți bate mingea înainte de serve.

In sală numai caractere: nea Dan (Savina), Cardiologul, Psihologul, alături de mai tinerii Costi, Picolo și Ciprian.

Am petrecut astfel vreo zece zile de pomină, așa în ciuda nevestei, care detestă visceral tot ce e legat de tenisul de masă, cireașa de pe tort fiind deplasarea cu nea Dan, Ciprian și Guvid (Florin Rogin) la turneul de la Fălticeni, unde am intrat destul de încălzit la masă, datorita "abdomenelor" de pe drum, provocate de la glumele băieților, care mi-au cauzat dureri de stomac :)))

Sala este cu circuit închis, fiind destinata in principal antrenamentelor grupelor de copii și a membrilor clubului Kamarad, de aceea, dacă sunteți în trecere prin Piatra Neamț, ar fi mai bine sa nu vă duceți pe nepusă masă, sala nefiind deschisă chiar oricând, și să îl sunați pe domnul Bubulac in prealabil, pentru a evita neînțelegeri precum cele de mai sus.

Ultima editare:
Mulțumim pt apreciere, ești binevenit Aurelian oricând ai drum prin piatra neamț!!!

Salutari. De ceva timp m-am intors inapoi in Piatra, pe o perioada nedeterminata. Am jucat tenis de masă la un club din Iași numit Cupa Prieteniei, daca va este cunoscut. Din pacate, in Piatra nu am pe nimeni cu care pot juca tenis de masă. Este un club care accepta oameni in plus sau doreste cineva sa imi fie partener ? Precizez ca as dori sa joc regulat. Nivel amator-mediu.

La clubul ?. T. T. Arena din Turturesti ; marți și vineri te invitam la un antrenament

Salutari. De ceva timp m-am intors inapoi in Piatra, pe o perioada nedeterminata. Am jucat tenis de masă la un club din Iași numit Cupa Prieteniei, daca va este cunoscut. Din pacate, in Piatra nu am pe nimeni cu care pot juca tenis de masă. Este un club care accepta oameni in plus sau doreste cineva sa imi fie partener ? Precizez ca as dori sa joc regulat. Nivel amator-mediu.

Sună-mă Adrian și vb

Ultima editare:

Sunați-l cu încredere pe domnul Bubu, are o sală cochetă și un grup de oameni extraordinari, abia aștept să revin.

Am fost in trecere pentru o saptamana prin Piatra Neamț si am reusit prin intermediul lui Cristian Bubulac sa petrec cateva ore de antrenament excelente in compania celor din cadrul clubului Kamarad. Oameni deschisi, primitori si cu abilitati excelente.

Conditiile din sala sunt excelente pentru tenis de masă.

Cu siguranta voi reveni cand voi mai avea ocazia sa trec prin zona.

Contactati-l pe Cristian Bubulac cu incredere pentru detalii despre sala, orar , etc.

Back
Sus