pai aici vorbim de pasiune / hobby ... etc ... in nici un caz de buzunare
in legatura cu grip-u de pe maner, nu e vorba de aspect ci de "manevrabilitate"
ma incomodeaza ca manerul e prea subtire (Boll e anatomic si Coferlait e concav) si ma deranjeaza in palma, nu prea pot sa le tin altfel cum imi place ... poate am eu mana prea mare
un scurt review la Acoustic l-am facut in topicul despre donic Carbo off-
http://www.tenisdemasa.ro/forum/viewtopic.php?t=1185
Boll - cred ca-l cunoasteti toti - lemn elastic,cam moale, bun la toate, control excelent, dar mie imi plac cele cu ceva mai mult tempo si ceva mai dure
Coferlait - pot sa zic ca e o combinatie de Boll Spirit cu Primo Carbon.
e Hinoki cu arylate carbon.
lemnul e dur, are cel mai bun control dintre toate, excelent la contre si mie mi se pare, cu toate ca pe hartie e sub Boll ca tempo ... ei, culmea, merge mai bine ca asta la aproape orice, da mai ales de la distanta unde Bollu meu e cam "puturos"
Septear - foarte asemanator la joc cu Acoustic, e numai hinoki, putin mai gros si mai dur ... Acoustic imi place cel mai mult datorita "senzatiilor" transmise din contactul cu mingea
H.S. Speedy - asta e ultimu venit in club - inca nu l-am incercat suficient (am jucat numa o data sau de doua ori cu el) si ma abtin inca de la verdicte.
ce e clar, dupa cum spune numele, cam vibreaza ... shake, baby, shake :twisted:
am uitat ca mai am un Bty Kiso Hinoki VII - pe asta l-am pus deoparte din motive de "compatibilitate"
e un lemn mic si mi s-a parut ca respinge destul tare
asta e perfect pentru cine joaca langa masa si de pe masa, ideal la "pocnit"
l-am lasat in primu rand ca toate fetele erau mult prea mari pentru el, vibrau si am renuntat sa le tai
in concluzie, pasiunea inainte de toate !