Precizari legate de turneul din București din 11 martie

• Autor subiect Autor subiect filo
  • Dată creare Dată creare
Sala Stiromului se afla la iesirea din București spre autostrada soarelui, pe Bd Theodor Pallady la nr 43-45. Sala este chiar in interiorul fabricii de sticla STIROM. Ve-ti fi indrumati de la poarta de catre personalul de acolo.
Pentru cei care vin din provincie sa ia legatura cu mine sau cu Filo sa incercam sa va luam de la gara cu masina .
Conditiile de la Stirom sint chiar mai bune decit la Creanga, si va asigur ca vom fi bine primiti de catre cei responsabili cu sala, care, ca si noi, iubesc acest sport.

salut,
va pot ajuta si eu cu masina, daca este nevoie, doar sa-mi spuneti din timp de unde si pe cine, sa iau

Voi ajunge la 8.00 in Gara de Nord (asa zice cfr-ul :) )...

Daca e cineva cu masina in zona, multumesc anticipat !!!!!

Si n-ar fi rau sa indicati si trenul....sa stiu la ce linie sa astept :wink:
Banuiesc ca Ciprian vine cu rapidul care pleaca din Cluj pe la 24 noaptea...R10034.

Exact !!!
Ai dreptate, elefantel_roz !

Cred ca si trenul de la Suceava al lui Catalin soseste in jur de 7:30 (daca nu ma inseala memoria... de la concursul din decembrie :) )

Merci !

Uite ca s-a terminat si primul turneu A. Despre organizare nu vreau sa zic nimic , ca nu imi sta in obicei ( desi au fost unele mici greseli....dar asa invatam ).
Nota 10 pentru toti participantii, un 10+ pentru valigti pentru jocul excelent prestat pana in finala ( pentru finala ar cam trebui sa-i iau + asta dar a fost obosit,....), si un 8 spre 9 pentru mine, pentru ca in urma unei neintelegeri l-am jignit pe costin....imi pare rau...sper ca-mi accepta scuzele.

Mie mi s-a parut un turneu super bine organizat,organizatorii foarte binevoitori.Felicitari pentru organizatori si pentru toti participantii!

Unii de prin capitala noastra a tarii nu inceteaza sa ma uimeasca cu modestia de care dau dovada..............

Ity multumesc pentru aprecieri Tycutz ai fost f tare la faza asta dar eu am zis-o sub forma de gluma vrand sa aflu cine a castigat deoarece eu nu am putut veni ca am avut meci in calificari pe care nu l-am jucat ca nu au venit adversarii shi imi pare foarte rau ca nu am putut veni. Vreau doar sa aflu cine a castigat atat daca nu va deranjeaza.

Back
Sus