Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
makarone a spus:Felicitari organizatorilor si gazdelor pt concurs, care s-a desfasurat in conditii ireprosabile. Un pic mai rece daca era...
Iata ca Bebe confirma si de aceasta data. Felicitari. Eu am reusit sa-i iau un set castigatorului turneului, deci sunt si eu fericit.
Imi pare bine sa vad ca participarea a fost atat de numeroasa si la un nivel de joc foarte ridicat. Sper ca acesta sa fie doar inceputul...
Felicitari tuturor pentru efortul psihic si fizic depus si la mai mare!!!
elefantel_roz a spus:Uite ca s-a terminat si primul turneu A. Despre organizare nu vreau sa zic nimic , ca nu imi sta in obicei ( desi au fost unele mici greseli....dar asa invatam ).
Nota 10 pentru toti participantii, un 10+ pentru valigti pentru jocul excelent prestat pana in finala ( pentru finala ar cam trebui sa-i iau + asta dar a fost obosit,....), si un 8 spre 9 pentru mine, pentru ca in urma unei neintelegeri l-am jignit pe costin....imi pare rau...sper ca-mi accepta scuzele.
makarone a spus:Felicitari organizatorilor si gazdelor pt concurs, care s-a desfasurat in conditii ireprosabile. Un pic mai rece daca era...
Iata ca Bebe confirma si de aceasta data. Felicitari. Eu am reusit sa-i iau un set castigatorului turneului, deci sunt si eu fericit.
Imi pare bine sa vad ca participarea a fost atat de numeroasa si la un nivel de joc foarte ridicat. Sper ca acesta sa fie doar inceputul...
Felicitari tuturor pentru efortul psihic si fizic depus si la mai mare!!!
costinC a spus:Maitre, daca te referi l-a faptul ca ai generalizat, facandu-ma idiot o data cu cei din grupa mea, ("toti idiotii din grupa aia n-au vrut sa joace cu roban"), crezand ca n-am vrut sa joc cu roban, desi eu i-am zis lu filo clar, cand au aparut neintelegerile, ca eu imi doresc sa joc cu el... atunci... trebuie sa-i ceri scuze si lu catalin, pentru ca nici el n-a zis ca n-ar vrea sa joace, si cred ca si lui dragos, pentru ca nu l=am auzit nici pe el protestand... A fost un singur agitator acolo, dar nu am reusit sa-i retin numele... din acea grupa de 4, un baiat care agita o hartie.elefantel_roz a spus:Uite ca s-a terminat si primul turneu A. Despre organizare nu vreau sa zic nimic , ca nu imi sta in obicei ( desi au fost unele mici greseli....dar asa invatam ).
Nota 10 pentru toti participantii, un 10+ pentru valigti pentru jocul excelent prestat pana in finala ( pentru finala ar cam trebui sa-i iau + asta dar a fost obosit,....), si un 8 spre 9 pentru mine, pentru ca in urma unei neintelegeri l-am jignit pe costin....imi pare rau...sper ca-mi accepta scuzele.
....am zis "fraierii ", in nici un caz idiotii. Si nu ma refeream la tine, dragos , catalin sau alex. Am zis asa....in general...ca eram destul de nervos. Eu n-aveam nici o treaba cu grupa voastra sau cu organizarea si roban ma tot intreba pe mine el de ce nu joaca. I-am zis ca nu stiu...dupa care a venit acolo la mine cand tineam scorul pentru voi si m-a intrebat iar de ce nu joaca nici un meci.elefantel_roz a spus:Maitre, daca te referi l-a faptul ca ai generalizat, facandu-ma idiot o data cu cei din grupa mea, ("toti idiotii din grupa aia n-au vrut sa joace cu roban"), crezand ca n-am vrut sa joc cu roban, desi eu i-am zis lu filo clar, cand au aparut neintelegerile, ca eu imi doresc sa joc cu el... atunci... trebuie sa-i ceri scuze si lu catalin, pentru ca nici el n-a zis ca n-ar vrea sa joace, si cred ca si lui dragos, pentru ca nu l=am auzit nici pe el protestand... A fost un singur agitator acolo, dar nu am reusit sa-i retin numele... din acea grupa de 4, un baiat care agita o hartie.costinC a spus:[quote="elefantel_roz":2m65ul5q]Uite ca s-a terminat si primul turneu A. Despre organizare nu vreau sa zic nimic , ca nu imi sta in obicei ( desi au fost unele mici greseli....dar asa invatam ).
Multumim mult pentru premiile surpriza! Cu adevarat niste premii specialecian lu a spus:Primilor 3 clasati, un premiu surpriza!
Filo! Eu m-as bucura sa iau 45 depuncte la un turneu la care se acorda maxim 30! As vrea sa iti zic ca persoana de pe locurile 5-8 se numeste Bodeanu Dan! Dar daca tu vrei sa imi oferi mai multe puncte nu ma suparfilo a spus:Iata clasamentul final al turneului (restul detaliilor mai tarziu)
1Bodeanu Mihai 30p
2.Mircea Valentin 25p
3-4.Acsinia Catalin(Suceava) 20+3p
3-4.Radu Constantin 20p
5-8.Iacob Claudiu(Oradea) 15+3p
5-8.Bodeanu Mihai 15p
Am corectat (cu scuzele de rigoare) clasamentul l-am scris dimineata dupa o noapte nedormita pe tren.........Bebe a spus:Filo! Eu m-as bucura sa iau 45 depuncte la un turneu la care se acorda maxim 30! As vrea sa iti zic ca persoana de pe locurile 5-8 se numeste Bodeanu Dan! Dar daca tu vrei sa imi oferi mai multe puncte nu ma suparfilo a spus:Iata clasamentul final al turneului (restul detaliilor mai tarziu)
1Bodeanu Mihai 30p
2.Mircea Valentin 25p
3-4.Acsinia Catalin(Suceava) 20+3p
3-4.Radu Constantin 20p
5-8.Iacob Claudiu(Oradea) 15+3p
5-8.Bodeanu Mihai 15p), dar trebuia sa pui direct in dreptul numelui meu
!