Am avut probleme legate de organizare in sensul ca erau 5 mese si noi eram 42!!!
Am facut in felul urmator:
3 grupe de 8 si 2 de 9 (in fiecare din acestea era un legitimat care juca in afara turneului). Din fiecare grupa s-au calificat mai departe primii 3 amatori + legitimatul deci 15 amatori+2 legitimati. Pe langa acestia cel mai bun de pe locul 4.
Noi am facut in grupe pe sistemul 3din5 in ideea ca se vor termina meciurile destul de repede ca sa facem apoi 2 grupe finale dar datorita faptului ca grupele s-au terminat destul de tarziu am adoptat sistemul (ideea lui Mihai Dascalitei) cu 4 grupe finale din care primii 2 sa intre in sistem eliminatoriu (sferturi-semifinale-finala).
Problema a fost la repartitia jucatorilor calificati din 5 grupe in 4 grupe, si au fost nelamuriri de ce 2 jucatori care au iesit pe locul 1 erau in aceeasi grupa finala.
am impartit grupele astfel pentru o cat mai judicioasa repartizare a valorilor

ex:11 locul 1 din grupa 1, B4 locul 4 cel mai bun)
grupa 1- 11,51,23,B4 +legitimatul din grupa 5
grupa 2- 21,42,52,33
grupa 3- 31,22,13,43
grupa 4- 41,32,12,53 +legitimatul din grupa 4
legitimatii i-am pus in grupa cu locul 1 din prima grupa inferioara a sa ca sa nu mai joace impreuna (pentru a castiga timp).
Problemele au aparut la grupa 1 datorita faptului ca B4 era din aceeasi grupa cu legitimatul si cu 51 deci s-au nimerit 3 din aceeasi grupa inferioara.
In rest, pacat ca unii(unul) nu stiu ce inseamna fair-play dar acest lucru se mai intampla la nivelul nostru de amatori fara sa prejudicieze calitatea concursului care a fost una deosebita.
Sala extraordinara, jucatorii exceptionali, meciuri incinse, progres la aproape toti jucatorii, deci un calificativ de excelent cred ca este de-a dreptul meritat pentru toti cei care au facut posibil acest concurs chiar si asa pe nerasuflate si in special lui Mihai Dascalitei si celor de la Stirom.
Felicit castigatorul turneului care a aratat o forma deosebita si o conditie fizica de invidiat (tu nu mai si obosesti?), pe finalistul turneului care a stiut sa joace exceptional atunci cand a fost nevoie, pe Catalin care mi-a acordat o lectie de tenis de masă in sferturi, pe Adytzu care este un domn intotdeauna si nu in ultimul rand pe fiecare participant care datorita numarului mare in care au venit au facut din acest turneu unul memorabil.
Mentiuni deosebite se indreapta catre toti cei din provincie care au facut deplasari istovitoare, catre un anumit domn care mi-a demonstrat ca mai am si nervi si gura prea sloboda (mi-a trecut deja), pe cei doi legitimati care ne-au aratat cam incotro ar trebui sa progresam,
Sper ca cu fiecare turneu ne maturizam putin cate putin in organizare, in joc, in calitatea de a fi prieteni adevarati.......................
NE REVEDEM IN SUCEAVA PE 8 APRILIE!!!!!!
P.S. singura problema deosebita a fost ca jucatorii care au ajuns in fazele superioare erau deja extrem de obositi deci ar fi fost mai indicat un sistem in grupele inferioare de 2din3 si nu de 3din5.