AmaTur: Turneu A "Prietenii știu de ce...", Botoșani - 12.05.2018

Urmatorii jucatorii au fost repozitionati conform mediei din clasamentul actualizat, astfel:

Havris Rares mutat de la avansati la open;
Pralea Constantin mutat de la incepatori la avansati;
Brandusan Lucian mutat de la incepatori la avansati;
Popescu Doru Viorel mutat de la incepatori la avansati.

(se pastreaza pozitia la inscriere)

Ultima editare:
Salutare!
Concursul mini cu ce categorie de varsta participam?

Salut.

Adrian, in principiu pentru concursul mini nu este o limita de varsta dar se adreseaza in principal copiilor cu media sub 5 (daca au mai participat in Amatur), celor care abia tin cateva mingi pe masa.

D-nul Portariuc doreste sa motiveze copiii sa faca sport iar una din conditiile acestui turneu a fost sa facem si o sectiune pentru cei initiati in tenis de masă.

Asadar, se poate inscrie oricine cu media sub 5 dar categoria Mini nu va fi punctata in Amatur.

Respect.

Salut.

Adrian, in principiu pentru concursul mini nu este o limita de varsta dar se adreseaza in principal copiilor cu media sub 5 (daca au mai participat in Amatur), celor care abia tin cateva mingi pe masa.

D-nul Portariuc doreste sa motiveze copiii sa faca sport iar una din conditiile acestui turneu a fost sa facem si o sectiune pentru cei initiati in tenis de masă.

Asadar, se poate inscrie oricine cu media sub 5 dar categoria Mini nu va fi punctata in Amatur.

Respect.

Multumesc! Poate reusim sa venim cu 3-4 copilasi. Voi reveni cu numele lor!

Dacă se poate Borcilă Alexandru se retrage de la categoria avansați și să se reînscrie la începători.

Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk

Dacă se poate Borcilă Alexandru se retrage de la categoria avansați și să se reînscrie la începători.

Daca se retrage de la avansati si trece la incepatori va intra pe lista de asteptare. Cei pe care i-am transferat la categoriile superioare au fost obligati s-o faca. O alegere insa, este altceva.

Deci, ramane la avansati sau il trecem la incepatori ?

Daca se retrage de la avansati si trece la incepatori va intra pe lista de asteptare. Cei pe care i-am transferat la categoriile superioare au fost obligati s-o faca. O alegere insa, este altceva.

Deci, ramane la avansati sau il trecem la incepatori ?
Răm?ne la avansați, mulțumim

Se retrage Barbalata Lorin din lista de asteptare

Succes tuturor si filmati meciurile frumoase care aveti posibilitate.pentru a le posta aici. Va pup

Se reincsrie Barbalata Lorin - Suceava - Open
Din neatentie credeam ca este maine
Scuze

Buna ziua. Se inscrie Lili Barabancea, Iași, incepatori. Multumesc.

Buna ziua !Incercam si noi dupa ce am rezolvat problemele cu pasaportul incercam sa ne inscriem.
Pavlenko Iustina avansati Cernauti.Stiu ca nu prea avem sanse dar incercarea gresala nu are

Majeru Adrian - Rădăuți - Avansați
Majeru Gabriel - Rădăuți - începători

înscriere la concursul mini - Paul Mironescu - Botoșani.

Back
Sus