AmaTur: Turneu A "Prietenii știu de ce...", Botoșani - 12.05.2018

Se suplimenteaza locurile saauuu ... ;))

Un pic de rabdare. In functie de niste raspunsuri de la Sala Polivalenta vom lua o decizie si va vom anunta in timp util.

La avansati si incepatori e posibil sa aplicam schema cu inferioare de 4 si vor intra mai multe persoane.
La open si elite exista varianta cu inferioare maxim 7 si iarasi e ok.
Variante sunt, incercam sa multumim pe toata lumea in limita posibilitatilor.

Vrem totusi ca toata lumea sa inceapa jocurile in jurul orel 9,30 ca sa avem timp si de un pic de "socializare".

Speram si credem ca va fi bine, "prietenii stiu de ce...".

Open:Turcu Viorel si Bubulac Cristi
Avansați: Burghelea Florin
Piatra Neamț- multumim!!!

Din pacate, sunt nevoit sa ma retrag. Sunt de serviciu pe 12 mai.

Mult succes participantilor!

Deci, se retrage de la OPEN, Munteanu Silviu - Suceava.

Herghelegiu Laurențiu - începători

Se retrage Robu David - mini

Mihut Benone,Pascani,începători,multumesc

IMPORTANT !

Domnul Portariuc Gheorghe doreste ca toata lumea inscrisa pana acum sa poata participa la acest concurs si sa fie cat mai multumita iar in urma unor discutii cu privire la organizare am decis:

1. TAXA pentru adulti se reduce de la 40 lei la 25 lei.
2. Sunt scutite de taxa persoanele cu dizabilitati, participantii la concursul MINI, copiii sub 14 ani, doamnele si domnisoarele.
3. Se anuleaza wildcard-urile si se aplica doar regula "primul venit-primul servit" pentru toata lumea de-aici inainte.
4. Toate categoriile vor juca sistemul de grupe inferioare de 4, doua grupe pe o masa. Este singura varianta care ne permite sa primim pe toti cei inscrisi pana acum iar concursul sa fie fluid.

Stim ca unora dintre dvs nu va convine acest sistem cu grupe inferioare de 4 dar organizatorii vor acoperi aceste "neplaceri" cu ospitalitate si alte surprize placute... "Prietenii stiu de ce..."

Multumim pentru intelegere.

Va salut din Timis! Oare gasiti un loc la incepatori si pentru mine? Mitar Marius Tiberiu ! ( as vizita putin si locurile frumoase din zona voastra)

Se înscrie Marin Doru - Iași - începători - Mulțumesc Mult - Noapte Bună !

Back
Sus