Antal Denes
senior
Sanatate maxima, nea Deny!![]()
Multumesc mult,dar sa nu crezi ca asa scapi de sucul ala galbui de toamna.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sanatate maxima, nea Deny!![]()
Multumesc mult,dar sa nu crezi ca asa scapi de sucul ala galbui de toamna.
Constantin Cristina - o sa vin de dimineata pentru ca n-am gasit transport mai tarziu. Daca o sa fie un loc disponibil la avansati sambata as prefera sa joc de dimineata. Daca nu, raman la o+e![]()
Ne ar ajuta o actualizare a inscrierilor...Multumesc anticipat!
Auzi Bogdane! Bagă un wildcard la domnu'!Eu dau refresh de vreo 4 zile, mi-am facut rezervare la pensiune cu nevasta, care nevasta e foarte afurisita cand aude de sportul asta. Daca doamne fereste nu prind loc si merg la Valeni sa fac gratare si drumetii, o sa apar la stirile de la ora 17:00))
Ne ar ajuta o actualizare a inscrierilor...Multumesc anticipat!
Auzi Bogdane! Bagă un wildcard la domnu'!
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind Tapatalk
Cred că nu va fi nevoie, dar vă mulțumesc. în caz contrar, dau in judecată comitetul director, deoarece au distribuit-o pe Mihaela direct la categoria de care urma să fi aparținut după publicarea ulterioară și extrem de timpurie a MP-urilor actualizate. Iar prietenului Edi Constantin n-o să-i mai dau berea aia promisă in iunie, fiindcă nu a menționat unde o înscrie, deși avea MP>10![]()