AmaTur: Turneu A "Serbările Toamnei", Vălenii de Munte - 26.10.2019

Eu înțeleg, pe surse, ca s-ar putea suplimenta cu 3-4 locuri la categoria unde sunt mai mulți pe lista de așteptare ( și as adauga eu .... care a primit inițial cele mai putine locuri .
Am și eu niște “clienți “ de rezolvat la acest turneu și mi-ar părea rău sa nu am ocazia asta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cu tine am jucat numai la mese alăturate, sper sa nu mă rezolvi :D :D :D Lăs?nd glumele deoparte, m?ine e ziua cea mare, adică calvarul organizatorilor, forfota retragerilor

Eu anticipez ca vor mai fi retrageri pana maine seara, iar cele 3 mese suplimentare le vom folosi pentru a forma 3 grupe de 7 la una din categorii sau la ambele, una sau doua grupe.
Ce mă ofticați! Aș veni și eu dar după 3 săptăm?ni de participări și turneul final de săptăm?na viitoare chiar voi dormi pe preș dacă forțez nota cu ăsta
Baftă și distracție maximă!

Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind Tapatalk

Ce mă ofticați! Aș veni și eu dar după 3 săptăm?ni de participări și turneul final de săptăm?na viitoare chiar voi dormi pe preș dacă forțez nota cu ăsta
Baftă și distracție maximă!

Constantine, am eu un pres pe care ti-l pot imprumuta. E full option, cu incalzire in 'pardoseala'. Nu-l mai folosesc de cand mi-am achizitionat rulota... Nevestele astea...

Constantine, am eu un pres pe care ti-l pot imprumuta. E full option, cu incalzire in 'pardoseala'. Nu-l mai folosesc de cand mi-am achizitionat rulota... Nevestele astea...
La o adică as putea să dorm și pe preșul lui Istrate.. Că și el e băiat bun, nu se supără!
53788444dfcbadf4ba3a457e616fc3ac.jpg

Se retrage cu părere de rau(probleme în familie) Gavrila Aurel, București, Open. Mulțumesc ptr înțelegere.

Back
Sus