Sanatate maxima, nea Deny!![]()
Multumesc mult,dar sa nu crezi ca asa scapi de sucul ala galbui de toamna.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sanatate maxima, nea Deny!![]()
Multumesc mult,dar sa nu crezi ca asa scapi de sucul ala galbui de toamna.
Constantin Cristina - o sa vin de dimineata pentru ca n-am gasit transport mai tarziu. Daca o sa fie un loc disponibil la avansati sambata as prefera sa joc de dimineata. Daca nu, raman la o+e![]()
Ne ar ajuta o actualizare a inscrierilor...Multumesc anticipat!
Auzi Bogdane! Bagă un wildcard la domnu'! [emoji23][emoji23][emoji23]Eu dau refresh de vreo 4 zile, mi-am facut rezervare la pensiune cu nevasta, care nevasta e foarte afurisita cand aude de sportul asta. Daca doamne fereste nu prind loc si merg la Valeni sa fac gratare si drumetii, o sa apar la stirile de la ora 17:00))
Ne ar ajuta o actualizare a inscrierilor...Multumesc anticipat!
Auzi Bogdane! Bagă un wildcard la domnu'! [emoji23][emoji23][emoji23]
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind Tapatalk
Cred că nu va fi nevoie, dar vă mulțumesc. în caz contrar, dau in judecată comitetul director, deoarece au distribuit-o pe Mihaela direct la categoria de care urma să fi aparținut după publicarea ulterioară și extrem de timpurie a MP-urilor actualizate. Iar prietenului Edi Constantin n-o să-i mai dau berea aia promisă in iunie, fiindcă nu a menționat unde o înscrie, deși avea MP>10![]()