Re: Sfaturi configurare paleta profi
ai dat exemple din domeniul lui :lol:
ai dat exemple din domeniul lui :lol:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu cred ca am specificat ca si eu am ascultat sfaturile lui Visco si valigti si am achizitionat paleta de la cel din urma.tzunny a spus:Nu iti stiu nivelul, dar daca vei rasfoi putin forumul vei vedea ca toti incepatorii care au cerut sfaturi (inclusiv eu) au fost sfatuiti catre fete Butterfly Sriver FX si un lemn ALL.
Fara suparare, dar intrebarea ta e sinonima cu " Au viteza buna cele de la WW, sau trebuie sa ma orientez catre alta marca ? Cauta pe butterfly-online.com si vei vedea ca bf are cam atate fete cate tipuri de masini sunt pe lumea asta!Concret de la superlenesul ANTI, la supersonicele TENERGY!!! Mai baieti, mai rasfoiti si voi sectiunea Echipamente, si nu mai stresati prin intrebari tip "blonde vopsite" pe acei oameni dotati cu o nemasurata rabdare, care de ani de zile nu mai contenesc sa va repete niste lucruri deja postate de nenumarate ori! Incepeti sa semanati cu celebrul personajul din poveste,care aproape mort de foame, langa o gramada de paine uscata nu gaseste nimic mai bun de facut decat sa intrebe cu jumatate de gura: dar..muieti is posmajii !!!(link. Povestea lenesului de Ion Creanga, asta pentru a scapa de o eventuala noua intrebare)Xqt a spus:Nimeni nu ma ajuta? As vrea ca toate sa fie de la Butterfly. Au viteza buna cele de la butterfly ? Sau ar trebuia sa ma orientez la alte fete ?
acea paleta nu este pt tine! sunt oameni grei in tenisul de masa care nu pot controla acel lemn plus acele fete! nu tot ce e mai scump , mai puternic ti se potriveste! credema ca spun ce am simtit pe pielea mea! ciaoXqt a spus:Dar cunoasteti cumva lemnul care il vreau eu ? Nu are control bun ?
Cu acomodarea nu ar fi o problema deoarece nu o voi schimba repede deci am timp sa ma obisnuiesc.
Cu siguranta voi lua legatura cu Valigti si Visco.
Sunt putin "maximalist" deci as vrea ceva foarte bun. Poate asta explica ca am i7 + asus rampage extreme + crosfire de 4870 x2 !
Sunteti oameni foarte de treaba , ma bucur ca sunteti atat de deschisi si vorbiti cu mine.