Sfaturi configurare paleta profi

• Autor subiect Autor subiect Xqt
  • Dată creare Dată creare

Re: Sfaturi configurare paleta profi

La tine in oras, la stadion, este un club de tenis de masă. Sfatul meu, este sa mergi acolo; sambata sau duminica se aduna niste baieti de treaba, amatori si fosti profesionisti, buni cunoscatori intr-ale tenisului de masa. Sunt sigur ca te vor ajuta. Vei putea sa si incerci diferite combinatii, poate gasesti ceva ce ti s-ar potrivi.

tzunny a spus:
Nu iti stiu nivelul, dar daca vei rasfoi putin forumul vei vedea ca toti incepatorii care au cerut sfaturi (inclusiv eu) au fost sfatuiti catre fete Butterfly Sriver FX si un lemn ALL.
Nu cred ca am specificat ca si eu am ascultat sfaturile lui Visco si valigti si am achizitionat paleta de la cel din urma.

Dar cunoasteti cumva lemnul care il vreau eu ? Nu are control bun ?
Cu acomodarea nu ar fi o problema deoarece nu o voi schimba repede deci am timp sa ma obisnuiesc.
Cu siguranta voi lua legatura cu Valigti si Visco.
Sunt putin "maximalist" deci as vrea ceva foarte bun. Poate asta explica ca am i7 + asus rampage extreme + crosfire de 4870 x2 !
Sunteti oameni foarte de treaba , ma bucur ca sunteti atat de deschisi si vorbiti cu mine.

Ai primit niste sfaturi utile de la diversi forumisti cu experienta utila dar si practica.
De ce in prima faza nu vrei sa tii cont de ele???

Daca detii banii necesari cumpara paleta si vezi cum te descurci.Dupa ai sa vezi daca ai facut alegerea buna si vei fi dezamagit sau nu de ea.Oricum e o paleta pt. avansati.

As vrea sa-ti spun ca "maximalist" in cazul oricui, ar trebui sa insemne "calitativ" si nu "cantitativ". O paleta BUNA este cea care se potriveste abilitatilor si stilului de joc a fiecaruia. De aceia BUNA este o notiune relativa la parametri enumerati, nu la pret, estetica sau dorinte nerealiste.
Trebuie sa te gandesti bine daca vrei ca noua paleta sa te ajute sa-ti dezvolti jocul eficient sau sa impresionezi prietenii cu frumoasa paleta cu care trimiti 80 % dintre mingii, cu viteza sunetului catre ei, fara vre-o legatura cu masa.
Daca optezi pt varianta a doua, macar nu ne face pe noi partasi la asta. :D

Xqt a spus:
Nimeni nu ma ajuta :( ? As vrea ca toate sa fie de la Butterfly. Au viteza buna cele de la butterfly ? Sau ar trebuia sa ma orientez la alte fete ?
Fara suparare, dar intrebarea ta e sinonima cu " Au viteza buna cele de la WW, sau trebuie sa ma orientez catre alta marca ? Cauta pe butterfly-online.com si vei vedea ca bf are cam atate fete cate tipuri de masini sunt pe lumea asta!Concret de la superlenesul ANTI, la supersonicele TENERGY!!! Mai baieti, mai rasfoiti si voi sectiunea Echipamente, si nu mai stresati prin intrebari tip "blonde vopsite" pe acei oameni dotati cu o nemasurata rabdare, care de ani de zile nu mai contenesc sa va repete niste lucruri deja postate de nenumarate ori! Incepeti sa semanati cu celebrul personajul din poveste,care aproape mort de foame, langa o gramada de paine uscata nu gaseste nimic mai bun de facut decat sa intrebe cu jumatate de gura: dar..muieti is posmajii !!!(link. Povestea lenesului de Ion Creanga, asta pentru a scapa de o eventuala noua intrebare)

Subscriu la tot ce au spus cei de mai sus, se pricep. Merita sa-l suni pe valigti, de la el mi-am luat si eu prima paleta. Daca nu poti proba mai multe configuratii (asa ar fi cel mai bine), incearca sa-ti iei ceva cat mai echilibrat care sa se potriveasca nivelului tau de joc si nu fete sau lemne foarte rapide pe care sa nu le poti controla.
Inainte sa-mi iau prima paleta, am avut ocazia sa dau niste mingi cu lemne de carbon off+ si fete rapide gen bryce sau tenergy si nu puteam controla mingea deloc. Pana la urma am ajuns la configuratia din semnatura... daca vrei neaparat Butterfly, din ce am probat mi-au placut Primorac off- (de control) si Jonyer (mai rapid) si dintre fete Solcion (cele mai echilibrate din ce am jucat) si Tackiness C (pentru spin). Cu mentiunea ca eu am jucat muuuult mai putin tenis de masă decat cei de mai sus :)
Noroc la alegeri :)
P.S. Ca sa incerc si eu o comparatie cu componente hardware, as asemana echipamentele off+ cu un mouse performant setat la rezolutie foarte mare care iti fuge mereu pe ecran la cea mai mica atingere :)

Xqt a spus:
Dar cunoasteti cumva lemnul care il vreau eu ? Nu are control bun ?
Cu acomodarea nu ar fi o problema deoarece nu o voi schimba repede deci am timp sa ma obisnuiesc.
Cu siguranta voi lua legatura cu Valigti si Visco.
Sunt putin "maximalist" deci as vrea ceva foarte bun. Poate asta explica ca am i7 + asus rampage extreme + crosfire de 4870 x2 !
Sunteti oameni foarte de treaba , ma bucur ca sunteti atat de deschisi si vorbiti cu mine.
acea paleta nu este pt tine! sunt oameni grei in tenisul de masa care nu pot controla acel lemn plus acele fete! nu tot ce e mai scump , mai puternic ti se potriveste! credema ca spun ce am simtit pe pielea mea! ciao

Timo Boll T5000 nu este OFF-, ci OFF+. E mare diferenta...

...trei pagini de forum consumate, gura batuta de pomana!!! Si iacata-l pe proaspatul sofer urcandu-se in Porche si de la primul drum dandu-se cu capul de toti peretii!!! Iar peste vreo cateva zile vom vedea la rubrica vanzari: vand Tenergy,Timo Boll T5000, nus ce dracu are da numai cu a sasea la 7000 de ture merge dracovenia asta de paleta !!! Trecand pe serioase, cred ca ceri sfaturi numai asa, sa te aflii in treaba si sa consumi timpul celor bine intentionati, binevoitori a da sfaturi surzilor.Cine are urechi, sa auda.....dar nu cred ca tu vei fi acela.

Bine domnule , cum crezi tu. Nu va fi la vanzari stai linistit. Se poate inchide deoarece am terminat. Voi tine legatura cu cativa dintre voi pe pm ! O zi buna tuturor , si ma scuzati ca am stat la povesti 3 pagini ;)) , si va multumesc pentru sfaturi si idei !

Daca vrei sa te convingi ca sunt serios poti sa intri pe www.mygarage.ro si cauti Xqt si ai sa vezi ca nu sunt un copilas de 10 ani plictisit care nu are ce face si cere numai sfaturi sa se afle in treaba !
Va rog sa inchideti topicul ! Poate sa il si stergeti ;))

Mama, a fost genial ultimul post, cu garajul :))
N-am avut cu ce sa-mi omor 5 minute si am intrat sa vaz postarile lui Xqt de pe acel forum, si asa e, omul are dreptate, nu e un copilas de 10 ani care sta sa intrebe aiureli, ci unul de 17 ani :))
Thanks man for sharing :)

Din pacate exista oameni care intreaba, dar nu folosesc.

17 ? Se pare ca ai nevoie de ochelari :)

Back
Sus