Razvan, am citit pe site-ul FRTM ca Adrian Crisan va participa la Open-urile Chinei si Japoniei . Fiind singurul roman care participa la aceste concursuri nu pot sa ii doresc decit MULT SUCCES si sa aiba mare incredere in fortele lui pentru ca este un mare campion / Sint convins ca ,jucind cu tricolorul in salile de concurs aflate la mii de km. de patrie ,se va simti mindru ca este singurul ambasador al Romaniei / Si pentru ca noua , amatorilor de tenis de masă ne este greu sa -l vedem la lucru la aceste open-uri ,nu ne ramine decit singura posibilitate de a-l vedea la lucru in Romania . Pe 26 septebrie se va juca in tara super-meciul ROMANIA - GERMANIA /// Unde se va juca acest meci ,pentru ca nu-mi vine sa cred ca ,atit Adrian Crisan cit si componentii echipei Germaniei ( care se afla si ei in China si Japonia ) nu stiu unde se va disputa acest meci / Cind vor ateriza din Japonia pe 24 sau 25 septembrie pe aeroportul Henri Coanda spre ce localitate se vor indrepta ? Sau ramin in București ?
Razvan , considerind ca FRTM nu considera locatia disputarii acestui meci ca un mare secret de stat , din motive de securitate a jucatorilor , te rog sa publici in termen util unde ii vom vedea pe cei mai buni jucatori din lume ( Timo Boll, Adrian Crisan si altii ) . Si inca ceva , daca in Componenta echipei Romaniei au aparut modificari ,n-ar fi rau sa aflam si noi /