Site-ul FRTM

Din lotul Romaniei care participa la Balcaniada din Grecia lipsesc doi sportivi : Cazacu Alexandru si Voinea Radu / Cred ca ar fi trebuit sa fie in locul lui Sorin Cioran ( lasat mereu la vatra pina acum ) si Tudor Ovidiu . Ce se intimpla cu ei ? Sint accidentati ?

Rusine , rusine , rusine / Trei medalii la Balcaniada ?
Pentru fete este o scuza pentru ca se putea alinia o echipa mult mai competitiva ,dar la baieti cred ca au participat la Balcaniada cei
mai "disponibili" jucatori / Si ei .... nu au nicio vina /

peste nici doua saptamani incepe sezonul oficial 2006-2007,pe site-ul FRTM se face apologia contraperformantei de la Paralia,daca nici la balcaniada nu iei aur atunci unde mai poti sa iei,la cupa martisor?Apropo primul concurs se desfasoara la Zalău Memorialul Mike in 16-17.09.2006 care sunteti prin zona va puteti duce,e destul de departe dar va spun ca merita,apropo nr.2 cand va aparea calendarul OFICIAL CU LOCURILE DE DESFASURARE A CONCURSURILOR PE 2006-2007 sau s-au rupt firele telefonice pe ruta Constanța-Brașov via Buzău,vedeti ca s-au inventat mobilele chiar daca unii ajunsi aproape de varsta centenara nu le stiu folosi :D

cesemistul a spus:
Rusine , rusine , rusine / Trei medalii la Balcaniada ?
Pentru fete este o scuza pentru ca se putea alinia o echipa mult mai competitiva ,dar la baieti cred ca au participat la Balcaniada cei
mai "disponibili" jucatori / Si ei .... nu au nicio vina /
Pe manseta site-ului FRTM trebuie scris " ECHIPA MASCULINA A ROMANIEI A PIERDUT MEDALIA DE BRONZ FIIND INVISA PENTRU LOCURILE 3-4 DE GRECIA CU 3-2 ///" PENTRU CA ORGANIZATORII AU STANTAT MAI MULTE MEDALII DE BRONZ ... ASTA ESTE ALTA POVESTE /

P.S. De ce FRTM nu a onorat prezenta la Balcaniada cu cei mai buni jucatori si jucatoare ? Doar un exemplu poate fi dat : Serbia a participat cu jucatori de top ( Pete Zolt si Feher Gabriela ) /

pingpong, ai reusit inca o data sa ma uimesti. Nu cumva iti trece prin cap ca si pe site-ul Uniunii Balcanice as avea acces si ca as putea sa modific eu datele si acolo ca atunci ar trebui sa recunosti ca ma descurc pentru o "simpla dactilografa". :lol:

gogosile nu se refereau la campionatele balcanice ci se refereau la Mishu,din pacate observ pe zi ce trece ca FRTM adopta politica lui Troski,dezimformare prin lipsa de informare,poate ca daca va pune mana pe o carte de istorie va afla cum a sfarsit seful NKVD va reveni cu picioarele pe pamant daca romanescu&CO,considera ca o mai pot lungi asa sa stii ca se inseala,iar despre tine pot sa-ti spun doua lucruri te cunosc foarte bine si multe din informatiile pe care le-am postat le am de la tine.Andrea Marin are o emisiune care se numesteSURPRIZE SURPRIZE :D

Pacat ca eu nu pot sa spun acelasi lucru... adica, ca multe din informatii le stiu de la tine. Ca ne-om cunoaste... poate, dar in nici un caz nu-mi amintesc sa fi cunoscut pe cineva pe care sa-l cheme "pingpong".
In orice caz, ma bucur ca ai aflat multe informatii din discutiile cu mine.
Sa inteleg ca am crescut in ochii tai (de la statutul de "dactilografa") ?
Ma simt magulit. :lol:

Felicitari foarte tinerelor noastre jucatoare pentru victoria din meciul cu Belarus /

PROSPORT publica sub titlul " SAMARA SI DODEAN INVING BELARUSUL " citeve date despre acest meci . Articolul este incadrat la rubrica INFO PLUS si nu este mai mare decit racheta din fotografia cu Guillermo Coria despre care se spune ca va participa la Open-ul bucurestean ////
Ca s-a publicat stirea este foarte bine , dar ca se acorda o asemenea "importanta " din partea celui mai citit ziar de sport din Romania pentru a descrie o victorie a tenisului de masa romanesc in fata medaliatei cu bronz la ultimele Campionate Mondiale mi se pare o ofensa adusa acestor foarte tinere si talentate jucatoare ( pe primele locuri in clasamentul mondial la junioare ///)

" Incepind de astazi ,pe site-ul FRTM gasiti si articole aparute in presa , la rubrica ARTICOLE IN PRESA in locul FORUMului care a fost eleminat din formatul site-ului / " Sincer, cred ca asa trebuia scris anuntul /

CURAT MURDAR , COANE FANICA /////

cesemistu-le am crezut ca o dai la vrajeala cu forumul,dar din pacate m-am convins si pur si simplu nu mai am taste,probabil ca o sa o rugam pe Otilia Badescu sa comunice cu noi s-au aici sau pe site-ul ANS-ului,cine subscrie?

Care este site-ul ANS-ului pentru ca vreau sa ma transfer si acolo /( sa am dubla legitimare //)

Razvan, am citit pe site-ul FRTM ca Adrian Crisan va participa la Open-urile Chinei si Japoniei . Fiind singurul roman care participa la aceste concursuri nu pot sa ii doresc decit MULT SUCCES si sa aiba mare incredere in fortele lui pentru ca este un mare campion / Sint convins ca ,jucind cu tricolorul in salile de concurs aflate la mii de km. de patrie ,se va simti mindru ca este singurul ambasador al Romaniei / Si pentru ca noua , amatorilor de tenis de masă ne este greu sa -l vedem la lucru la aceste open-uri ,nu ne ramine decit singura posibilitate de a-l vedea la lucru in Romania . Pe 26 septebrie se va juca in tara super-meciul ROMANIA - GERMANIA /// Unde se va juca acest meci ,pentru ca nu-mi vine sa cred ca ,atit Adrian Crisan cit si componentii echipei Germaniei ( care se afla si ei in China si Japonia ) nu stiu unde se va disputa acest meci / Cind vor ateriza din Japonia pe 24 sau 25 septembrie pe aeroportul Henri Coanda spre ce localitate se vor indrepta ? Sau ramin in București ?

Razvan , considerind ca FRTM nu considera locatia disputarii acestui meci ca un mare secret de stat , din motive de securitate a jucatorilor , te rog sa publici in termen util unde ii vom vedea pe cei mai buni jucatori din lume ( Timo Boll, Adrian Crisan si altii ) . Si inca ceva , daca in Componenta echipei Romaniei au aparut modificari ,n-ar fi rau sa aflam si noi /

Back
Sus