Site-ul FRTM

PS.cred ca era o stire mai importanta decat ca maine va avea loc o sedinta (legea nr.142 Murfy cand o problema duce la mai multe sedinte,sedintele devin mai inportante decat problema :D )

Razvan ai primit cam repede aprobarea de a posta o stire,ingenioasa miscare sa o pui in spatele alteia postata inainte,daca tot ai obtinut asa de repede aprobarea,cum de nu ai fost informat si cu datele de plecare ca doar nu mergeau la un antrenament (cum ai afirmat ca ar fi Euro mini champ) sau obtine aprobarea de a deschide din nou forumul FRTM ca sa ne convingi ca nu esti un slujbas al sistemului Windows,Linux,etc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca tot sunt pus pe dat stiri inaintea FRTM-ului,inca una foarte buna:Cristina Hraci,nominalizata pe pozitia a 12 la Europa Top 12 la juniori alaturi de Samara Eliza,topul se va tine la Riga in ianuarie

Pingpong , in articolul postat pe 28.09.2006 , spuneai ca , in urma unei sedinte a Comitetului Executiv de la Constanța , mai multi antrenori ai loturilor nationale care nu si-au indeplinit obiectivele vor fi inlocuiti si ca vei veni cu informatii / Mai mult , ieri a mai fost si sedinta Consiliului Director al FRTM ( sursa : site-ul FRTM ) si vad ca tot nu ai venit cu vesti despre cele discutate / Sa inteleg ca " sursa " ta de informatii a fost eleminata , sau chiar nu s-a luat nicio hotarire ?
Eu pot face urmatorul pariu : de niciun antrenor de lot nu s - a atins nimeni nici macar de un singur fir de par / Mai mult , antrenorului de la juniori care are un inceput de chelie si care a facut la ultimele Campionate Europene cea mare contraperformanta , retrogradind echipa din prima gupa valorica , federatia cred ca ii va plati si un implant de par pentru a da mai bine in arenele internationale /

Din pacate si cu regret dragul meu amic trebuie sa-ti dau dreptate,chiar nu s-a intaplat nimic se pare ca regretatul Gica Petrescu sau chiar Moise au fost mici copii pe langa "eternii si fascinatii"(abreviand un celebru slogan electoral")nostrii mult prea iubiti antrenori,iar destre implantul de par sunt total de acord cu tine dar cu o conditie:gaurile sa se faca cu un burghiu de minim 10 iar adancimea sa fie de cel putin 15 cm si daca se poate sa se dea din interior spre exterior ar fi perfect,daca se dau cu pikamarul e ideal :P

P.S.sunt doi antrenori din Buzău la loturile nationale,cred ca esti de acord ca amandoi sa suporte acelas tratament,nu de alta dar sa nu ne dea in judecata careva pentru discriminare :lol:

Razvan,stirea despre participarea celor trei echipe romanesti in ETTU ( Nancy Evans ) CUP nu este completa / Am vazut rezultatele , ma bucur pentru performanta fetelor conduse de dl.Filimon si dna. Sebe , dar nu stiu precis despre ce fete este vorba ( chiar daca nu am memoria foarte buna , pot sa enumar cel putin zece nume de fete foarte bune de la Constanța care ar fi putut face parte din echipa /). Deci ,daca tot ai amintit numele antrenorilor , din respect pentru fete ( ca doar ele au fost in interiorul tarcului ) ar fi foarte bine sa publici si componenta echipei /// Aceeasi rugaminte o am si pentru celelate doua echipe participante / Ce jucatori si antrenori au strabatut mii de km. ca sa reprezinte tenisul de masa romanesc / Chiar daca ele nu s-au calificat merita toate felicitarile cei care au crezut in jucatori si au finantat aceste deplasari / Ca doar nu este la indemina oricarui club din Romania sa finanteze niste deplasari in Italia sau Spania /

Cesemistul spune: "In comentariul meciului Romania - Germania se spunea ca Mihaela Steff este accidentata la cot , la incheietura mainii stingi . Pentru ca nu au trecut decit zece zile de la aceasta afirmatie se naste urmatoarea intrebare : daca accidentarea este reala ,cum de s-a refacut atit de repede ( mai ales ca mana stinga ete mana de joc /) incit ieri a avut o victorie in meciul din Cupa Campionilor pe care echipa sa l-a cistigat cu scorul de 3-1 in fata puternicei echipe germane FSV Kropach ? "
Va spun din surse sigure ca problema la incheietura este foarte serioasa. Recomandarea doctorilor este de a reduce cit mai mult posibil numarul de antrenamente si de meciuri jucate. Asa ca de unde sa "taie" anumite meciuri: de la Nationala, unde si asa a avut numeroase probleme cu antrenorul sau de la echipa de club cu care este sub contract si de unde isi castiga poate ultimii bani din tenis. Ca sustinere a ceea ce am spus mai sus sa va uitati la cite Openuri a jucat anul acesta in comparatie cu anii trecuti.[/b]

razvan ne poti da informatii despre Geanta,caci dupa ale mele surse nesigure binenteles am informatii ca ar fi suspendat e adevarat,oricum este vicecampinul national la juniori 1?

Eu n-am primit nici o informatie de genul asta si nici n-am auzit nimic pana acum. Daca este intr-adevar asa am sa aflu si o sa o postez.

player1 a spus:
Cesemistul spune: "In comentariul meciului Romania - Germania se spunea ca Mihaela Steff este accidentata la cot , la incheietura mainii stingi . Pentru ca nu au trecut decit zece zile de la aceasta afirmatie se naste urmatoarea intrebare : daca accidentarea este reala ,cum de s-a refacut atit de repede ( mai ales ca mana stinga ete mana de joc /) incit ieri a avut o victorie in meciul din Cupa Campionilor pe care echipa sa l-a cistigat cu scorul de 3-1 in fata puternicei echipe germane FSV Kropach ? "
Va spun din surse sigure ca problema la incheietura este foarte serioasa. Recomandarea doctorilor este de a reduce cit mai mult posibil numarul de antrenamente si de meciuri jucate. Asa ca de unde sa "taie" anumite meciuri: de la Nationala, unde si asa a avut numeroase probleme cu antrenorul sau de la echipa de club cu care este sub contract si de unde isi castiga poate ultimii bani din tenis. Ca sustinere a ceea ce am spus mai sus sa va uitati la cite Openuri a jucat anul acesta in comparatie cu anii trecuti.[/b]
Daca acesta este adevarul , sincer imi pare foarte rau / O mare campioana , asa cum este Mihaela Steff , sint convis ca va putea sa treaca peste acest moment destul de greu / Ii doresc din tot sufletul o refacere cit mai rapida pentru ca mai are multi ani de jucat tenis de masă la cel mai ridicat nivel /

PS . Ar trebui ca federatia sa gaseasca cea mai buna clinica din Europa unde Mihaela sa-si trateze afectiunea / Nu cred ca s-ar gasi vreun circotas care sa conteste o asemenea actiune a FRTM /

citind pe site-ul frtm loturile care pleaca la solnok la juniori aproape as putea face pariu ca echipa Pristavu va iesi in fata lotului Romaniei,sper sa ma insel dar nu prea cred,daca se intampla asa,cei care fac selectiile pentru loturi ar cam trebui trasi de urechi,la individual o posibila surpriza placuta banuiesc ca va face Petrescu.PS nu ar fi pentru prima data cand sportivi care pleaca pe banii lor sa iasa in fata protejatilor.

Hirici Cristina va juca maine in semifinale la World Cadet Challenge.
Dodean Daniela si Samara Elizabeta vor juca maine primele meciuri la World Junior Circuit Finals.
Rezultatele de pana acum si programul de desfasurare a partidelor le gasiti pe http://frtenismasa.ro

Back
Sus