Site-ul FRTM

Mersi de aprecieri. Sa fii sigur ca si Adrian le va citi. Tot ceea ce poti sa-ti spun in acest moment este ca Adrian va ajunge in București pe 25 septembrie (asta ar fi luni). De locul desfasurarii partidei pana nu primesc de la FRTM exact locul nu pot sa-l postez. Mai ai putina rabdare. Cred ca saptamana asta o sa se stie exact.
Din cite stiu eu componentii de baza au ramas aceeasi: Crisan, Filimon A. si Cioti, la care se adauga Filimon L. si, acum nu-mi aduc aminte exact dar intr-una din stirile postate pe la inceputul lui august am pus toti jucatorii convocati pentru aceasta partida.

In meciul difuzat azi pe Eurosport 2 comentatorii buzoieni [B.Romanescu & E. Gradinescu] ai meciului intre selectionata Chinei (Ma Lin, Wang Liquin, Chen Qi) si cea a World All Stars (Boll, Samsonov si Oh) au dat ca sigura locatia de desfasurare a meciului Romania Germania BUZAUL... acest "Nou Ierusalim" al tenisului de masa romanesc...

Sa fie de vina " risnita " mea de calculator ca nu pot sa accesez site-ul FRTM ? Ciudat... este sigurul care nu " vrea" sa imi apara pe monitor /

De azi dimineata pana acum 5 min. cei de la romtelecom au avut ceva lucrari de facut in Bistrița si din acest motiv net-ul nu a mers. Era bine daca ne anunta din timp... dar bine ca merge acum. Scuze.

Pentru cei care sint interesati de meciul Romania - Germania :

F.R.T.M. pune la dispozitia doritorilor un microbuz pentru meciul cu Germania
In vederea sustinerii echipei nationale masculine de tenis de masă a Romaniei pentru dificila partida ce o are de disputat impotriva Germaniei pe 26 septembrie 2006, Federatia Romana de Tenis de Masa va pune la dispozitia celor interesati un microbuz pentru deplasarea de la București la Buzău si retur.

Doritorii se pot inscrie la numarul de telefon 021-317.25.00, doamna Georgeta Popescu.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Microbuzul va pleca din București la ora 14:00 de la Gradina Icoanei.

As dori sa atrag atentia unui lucru care multora le-a scapat,de ce singura competitie de seniori la care lu s-a afisat programul pe 2007 este la divizia A,sa aiba vreo legatura ca 3 jucatoare de Constanța s-au tansferat la Galați printre care si pupila lui fILIMON si le trebuia facuta o serie accesibila (probabila victima fiind Clujul) si probabil ca li se va face o serie din trei echipe ca sa uiba nici o taina cu promovarea in superliga,dau o pereche de fete noi contra unei fete uzate si rupta in patru daca nu se va intampla asa,cine tine pariul :D

Tin sa multumesc in mod deosebit celor care transmit rezultatele"in timp util"si de asemenea celor care le "posteaza"CUPA ROMANIEI''1 ACTT BUCURESTI,2CSM-LPS BISTRITA 3-4 SLATINA,PRISTAVU CAMPULUNG MUSCEL,ar fi cazul ca FRTM sa-si angajeze o dactilografa mai buna :D

De ce nu sint publicate rezultatele de la CN pe echipe seniori ( prima etapa ) si CN pe echipe juniori ( returul ) ?

cesemist-ul are dreptate chiar sunt persoane pe care ii intereseaza rezultatele din superliga (ce pompos suna) stiu ca nea aurica nu mai are telefon mobil pentru ca ca si la pierdut dar are tel fix pe care poate fi apelat pentru aflarea rezultatelor sau cumva vrea :twisted: sa-si bage coada si aici :?:

In comentariul meciului Romania - Germania se spunea ca Mihaela Steff este accidentata la cot , la incheietura mainii stingi . Pentru ca nu au trecut decit zece zile de la aceasta afirmatie se naste urmatoarea intrebare : daca accidentarea este reala ,cum de s-a refacut atit de repede ( mai ales ca mana stinga ete mana de joc /) incit ieri a avut o victorie in meciul din Cupa Campionilor pe care echipa sa l-a cistigat cu scorul de 3-1 in fata puternicei echipe germane FSV Kropach ?

In alta ordine de idei , doar o simpla remarca tot despre meciul Romania - Germania , pe care eu il consider foarte important pentru ca am jucat impotriva VICECAMPIOANEI MONDIALE / In rubrica " articole in presa " care inlocuieste " defunctul" FORUM de pe site-ul federatiei nu este publicat nici cel mai mic comentariu despre acest eveniment / Dupa meciul memorabil in care fetele au invins echipa Belarus a doua zi au fost postate citeva articole / Daca despre baieti nu s-a scris numic ( si chiar nu s-a scris / ) trebuia postat ,totusi ,urmatorul anunt .... NO COMENT /

Se spune ca daca un om este omorat ca sa prinzi criminalul cauta cine este beneficiar al acelei morti,o procedura care da in proportie 99% rezultat eficient,nu se publica rezultatele de la CN de juniori si de la prima etapa de seniori deoarece saptamana viitoare urmeaza CN de tineret si s-ar purea influenta stabilirea capilor de serie datorita faptului ca au fost cateva surprize,acum chiar il cred pe Razvan ca este doar administratorul site-ului frtm si i-mi cer scuze pentru anumite cuvinte grele care i le-am adresat,m-am convins sambata la Bistrița ca nu are nici o vina,de vina este sistemul,ca el este un slujbas al sistemului asta este o alta poveste,atata vreme cat banii nu au miros,nu conteaza de unde vin,la urma urmelor si vidanjorii castiga bani.

Pacat ca n-ai fost la Bistrița. Ai fi vazut si tu ce inseamna sa-ti placa cu adevarat tenisul de masa. Aici ma refer bineinteles la cei care au participat si care au facut eforturi sa ajunga la sala la ora 9:00 desi au venit de la distante considerabile (tinand cont si de calitatea drumurilor): București, Zalău, Cluj-Napoca sau Reghin.
Ceea ce fac eu prin cele 2 site-uri pe care le administrez (si cat de curand o sa apara si al treilea) se adreseaza intr-adevar acestor oameni pasionati de "pingpong".
Oricum iti multumesc pentru avansarea facuta si astept cu nerabdare postarile tale "subtile" si pline de intelepciune.

PS. Cat despre mirosul banilor... ma bucur ca tu nu castigi decat bani frumos mirositori. Despre sistemul in care lucrez, ce sa mai vorbim. Folosesc cand Windows XP, cand Linux. 😉

Chiar am fost sambata la Bistrița dar am ajuns la ora 21 si am plecat la 05 duminica (o nunta),nu am spus cu un singur cuvant ca am fost la sala,iar despre metafore fiecare intelege ce vrea,singurul care stie cu adevarat e cel ce le enunta,in incheiere o stire care chiar trebuia sa fie pe site-ul FRTM :Szocs Bernadette si Dan Daniel au obtinut in Belgia la Europa top 12 minicadeti locul 1 si respectiv locul 3 (ambii sunt sportivi legitimati la CSM Bistrița)

Back
Sus