Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mersi, am rezolvat.Clau, vezi, te rog, mesajul asta care nu prea-i ok. Apare cand tii mouse-ul pe stelute. Cred ca apare la cei care au sub 3 stelute.
Vezi atașament 4319
Dl Dragomir e in grupul de organizatori. Nu am cum sa pun doua titluri. Oricum ar corespunde la sectiunea "intelepti" atat datorita reputatiei cat si vechimii si posturilor.Propun ca domnului DRAGOMIR sa i se acorde primul rang de INTELEPT,deoarece intruneste toate conditiile de mai sus si pe langa acestea datorita intelepciunii sale a fost printre primii care si-a deschis prin forte proprii o sala de tenis de masă.Apoi organizatorilor de turnee sa li se acorde un punctaj de reputatie suplimentar ori de cate ori organizeaza un turneu de tenis de masă,reputatia sa fie cuantificata si in functie de rangul turneului respectiv.
Problema inca persista!Clau, vezi, te rog, mesajul asta care nu prea-i ok. Apare cand tii mouse-ul pe stelute. Cred ca apare la cei care au sub 3 stelute.
Vezi atașament 4319
Problema inca persista!
Problema inca persista!
inclusiv la clau-apare acelasi mesaj
In orice sport exista categoriile cadet, junior, senior... deci astea le-as cam lasa.Salut Clau! Poate ar fi mai bine sa schimbi "bobocii" tinand cond ca o parte insemnata din colegi sunt la varste inaintate....(stiu ca aici este altceva)....este o propunere.
Boboc = Nou/New
Cadet = Incadrat
Junior = Avansat
Personal, fac confuzie intre boboc, cadet si junior.
Despre culoare, ....(organizatori) poate ne atribui din nou acea culoare visinie...era cea mai faina! Daca este prea aproape de culoarea ta, macar schimb-o in altceva.
Oricum este super, felicitari pt tot ce faci!
Nu prea mai sunt. Poate ceva bolduit.Despre culori, alege altceva in loc de visiniu, dar care sa nu fie deja luat.
E deja bolduit.Nu prea mai sunt. Poate ceva bolduit.
Trebuie sq dea numai 150 don't like.
Eu nu am avut anul asta reputatie negativa!
Nu vreau sa dezbatem aici acea problema cu "don't like"-urile pe care le-ati primit. Deocamdata v-am urcat reputatia la una pozitiva.0k.
Si cum ramane cu abuzurile gen 26 don't like de la acelasi user in 1O min?
Fiecare e -2 pucte!
Dvs va dati seama ca orice nou venit dupa 10 zile si 10 comentarii gen okA"da" poate sa va faca ratingul dvs mirific in unul negativ in maxim 2h?