sugestii pentru ranguri utilizatori

Poate ca ar fi mai bine daca s-ar mai creste putin la reputatie, pt fiecare rang, adica: pt junior - reputatie 10, pt senior- reputatie 50, pt maestru - reputatie 150 iar pt intelept - reputatie 300....adica sa se acorde o importanta mai mare reputatiei decat vechimii pt "urcarea" in rang...
Am facut modificarile. Intr-adevar e importanta si reputatia.
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[TR]
[TD]titlu[/TD]
[TD]reputatie[/TD]
[TD]vechime[/TD]
[TD]Nr posturi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boboc[/TD]
[TD]<=0[/TD]
[TD]<30 zile[/TD]
[TD]<10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadet[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]>30 zile[/TD]
[TD]>10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]junior[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]>90 zile[/TD]
[TD]>50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senior[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]>180 zile[/TD]
[TD]>150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maestru[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]>365 zile[/TD]
[TD]>1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]intelept[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]>700 zile[/TD]
[TD]>2000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Referitor la acordarea punctelor de reputatie,propun sa NU se acorde aceste puncte subiectelor care n-au legatura stricta cu tenisul de masa,gen ”muzica amatur”,”sa ne mai inveselim nitel”,etc.Aceste puncte trebuie acordate numai strict subiectelor legate de tenis de masă.Clau poate sa ne spuna daca este posibil sa se faca o diferentiere in acest sens.

E posibil sa diferentiem pe sectiuni cu versiunea full "Thanks/Like/Don't like".

Am spus dintotdeauna ca pentru a putea posta pe acest forum ar fi necesar o taxa anuala de user,asa ca-s 100% de acord !

Nu stiu cati din userii noi ar dori sa plateasca pentru a avea acces la forum !
In acest caz s-ar reduce drastic numarul utilizatorilor ceea ce n-ar fi deloc bine pentru trafic. Un trafic bun iti poate aduce si venituri, nu mai spun ca prin reclame se mai pot "compensa" si parte din chetuieli.
Cred ca varianta cu "donatii" e mai plauzibila, in plus, nimeni nu te va dezbraca in pielea goala (fara sa-si doreasca acest lucru) iar pedepsele sunt mai mici ! :think:

Am spus dintotdeauna ca pentru a putea posta pe acest forum ar fi necesar o taxa anuala de user,asa ca-s 100% de acord !
Nu cred ca este necesar, ba chiar ar fi in dezavantajul site-ului, cu atat mai mult al userilor...nu prea am vazut forumuri unde trebuie sa platesti pentru a posta, probabil doar pe acelea de intalniri, sau pe site-uri XXX... :cool: :p :lol:
Din punctul meu de vedere, nici donatiile intr-un anumit cont nu ar fi necesare, atat timp cat acest forum prezinta activitatea unei asociatii legal constituite, unde se plateste cotizatie de catre fiecare membru...nu vad de ce nu s-ar gasi bani in conturile asociatiei pentru achizitionarea softului;... nu stiu cat costa acesta, dar ma gandesc ca nu ar trebui sa depaseasca valoarea a doua mese Donic Persson Classic 25, cu fileu cu tot...( ;) )
Daca acest soft costa mult mai mult, s-ar putea ca toate donatiile noastre oricum sa nu ajunga...hehe

Nu a cerut nimeni nici donatii si nici plata pentru postare, si nici nu se va face asa ceva in viitor. Am explicat doar ca actualul soft de "like/don't like" nu are anumite facilitati si ca probabil il vom achizitiona intr-un viitor apropiat, dupa upgrade-ul la o versiune mai noua de forum.
De asemenea, repet pentru a mia oara, acest forum nu reprezinta punctul de vedere sau modul de exprimare a nici unei asociatii care primeste taxe anuale de la membri sai. Acest site gazduieste pe oricine are ceva de spus in legatura cu tenisul de masa romanesc. Printre acestia se regasesc bineinteles si participantii si organizatorii de turnee Amatur.
Va rog nu faceti confuzii!!

De asemenea, repet pentru a mia oara, acest forum nu reprezinta punctul de vedere sau modul de exprimare a nici unei asociatii care primeste taxe anuale de la membri sai. Acest site gazduieste pe oricine are ceva de spus in legatura cu tenisul de masa romanesc. Printre acestia se regasesc bineninteles si participantii si organizatorii de turnee Amatur.
Va rog nu faceti confuzii!!
Scuze, se pare ca am fost intr-o confuzie...am crezut initial ca aceasta asociatie si-a facut acest site iar site-ul ii apartine...de aceea am avut acel punct de vedere.
Ptii...incurcate sunt caile Domnului!!!
Mai departe, cred ca admin si proprietarii site-ului decid ce si cum pe mai departe, si cum e mai bine atat pentru ei, cat si pentru utilizatorii acestuia...iar noi, userii, mai facem cate o carcoteala, pe ici pe colo...;)
Stima!
- - - Actualizat - - -
...iar acum , daca tot am intervenit si am intrezarit cam cum sta treaba...observ ca "Amatur" are un statut privilegiat pe site, avand un subforum separat...ceea ce nu stiu daca e bine sau nu, acest site nefiind "dedicat" Amaturului...
Ar trebui ca si "Amatur", ca si "SKT" sau "Vivavsport', sau alte asociatii ce organizeaza concursuri, sa aiba rubrici separate la sectiunea "Concursuri" - "Concursuri nationale", impartite pe "competitii amatori" si "competitii preofesionisti" (EVENTUAL), iar aici sa fie iarasi subcategorii ale organizatorilor : Amatur, sport kombat, Vivasport, etc...cu subiectele postate ale concursurilor organizate de catre fiecare...daca tot este sa fim echidistanti...
...asta este parerea mea, membru "Amatur" de cativa ani... fara a incerca sa supar pe nimeni...

www.tenisdemasa.ro si Amatur au o colaborare speciala (parteneriat strategic) inca de la initiere, dezvoltarea celor doua entitati fiind in mare masura datorate sprijinului reciproc. Din acest motiv Amatur are o pozitie privilegiata in structura site-ului tenisdemasa.
Amatur este miscarea nationala care antreneaza intreaga comunitate de amatori de tenis intr-un cadru organizat. SKT, Vivasport si alte cluburi de tenis au aderat la regulile si principiile Amatur, atat ca participanti, cat si ca organizatori. Competitiile organizate pe baza regulamentului Amatur sunt gazduite in topicul Amatur.
Alte competitii pentru amatori sunt promovate punctual de catre diferiti organizatori, iar Federatia nu este interesata de promovarea competitiilor oficiale pe acest site.

Multumesc pentru precizare, dl. Bodeanu...
Omul cat traieste, invata...acestea sunt aspecte ale organizarii Amaturului pe care nu aveam cum sa le stiu, iar aceste precizari sunt binevenite pentru toti cei care nu sunt membri ai "Amatur" de la infiintare...

Clau, te rog daca se poate sa modifici la user Zosim1 (Cunoscutul Emi) ca fiind "organizator turnee". El organizeaza turnee, este trecut in calendar (Victoria 31 aug) si cara cele mai multe mese de tenis prin tara la concursuri si nu numai....este si coorganizator la Brașov, a organizat primul turneu de anul acesta pe 5 ian, deasemenea la Gura Humorului (tabara si turneu),..etc.
Multumesc!

Clau, ce-am facut de mi-ai luat toate stelutele:), mi-ai luat sase argintii si sase rosii pt una galbena:)
Multumesc pt ultimele tale posturi, de astazi!

Back
Sus