nelu mutiu
junior
...Si de acum incolo va "incepe" sa "ruleze" doar filmul ..."GOANA DUPA ...AUR"...cu ..."Charlie Chaplin"-ii nostri de pe forum...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Care e propunerea?Cred ca sistemul de rating al utilizatorilor de pe forum ar trebui putin modificat. A se tine cont de reputatie + vechime pe forum este util insa la numarul de posturi ar fi problema. Poti ajunge un "maestru" doar dintr-un singur cuvant scris de mai mult ori pe zi, asa cum vad la anunturile "vanzare-cumparare" sau postand diferite link-uri de pe youtube (asa cum fac si eu in special la capitolul "muzica amatur"). Am observat faptul ca anumiti "juniori" isi aduc o contributie mai fructuoasa decat multi "seniori" ori "maestri" si de asemeni au un numar de aprecieri mult mai mare. Poate aceste doua lucruri ar trebui sa conteze. Este o parere personala ce nu doreste a leza pe nimeni. Stima!
Am sesizat ca numarul total de utilizatori de pe forum a crescut de la numarul 250 parca de prin august 2012 la 3552 acum in noiembrie 2016?
"Cei mai mulți utilizatori conectați: 3.552, pe 15.11.2016 la 16:49."
Este o greseala de tastatura sau asa a si fost?
clau dupa update-ul de azi sunt cumva probleme?
clau dupa update-ul de azi sunt cumva probleme?
Multi utilizatori ai forumului s-au plans ca le-a scazut in ultima vreme reputatia. Mai jos explicatia:
S-a intamplat din cauza ca forumul "Sa ne mai inveselim putin" a fost sters, s-au pierdut acolo mii de mesaje, unele cu "like-uri".
Drept urmare, beneficiarii acelor like-uri (glumetii) au pierdut respectivele puncte si implicit din stelutele de la profil si reputatie.
PS: In curand, cu ajutorul Asociatiei AmaTUR, vom achizitiona pachetul complet (PRO) de la "Acordare like/dont like". In acel moment vom dezactiva anumite forumuri (General, Fight Club, etc) de la acordare de reputatie.
Mai pe scurt, nu cred ca este relevant pentru reputatia unui user cate bancuri a scris in sectiunea General, sau cate atacuri la persoana are in "Fight Club".
Pentru reputatia unui utilizator ar trebui sa conteze mesajele care ajuta comunitatea.
In curand, cu ajutorul Asociatiei AmaTUR, vom achizitiona pachetul complet (PRO) de la "Acordare like/dont like". In acel moment vom dezactiva anumite forumuri (General, Fight Club, etc) de la acordare de reputatie.
Mai pe scurt, nu cred ca este relevant pentru reputatia unui user cate bancuri a scris in sectiunea General, sau cate atacuri la persoana are in "Fight Club".
Pentru reputatia unui utilizator ar trebui sa conteze mesajele care ajuta comunitatea.
S-a intamplat ceva cu rangul utilizatorilor.
Pana mai ieri eram la "seniori" acum sunt trecut la "juniori". Am vazut si alti forum-isti care au fost "retrogradati" si altii nu.
Stie cineva care ar fi motivul?
S-a intamplat ceva cu rangul utilizatorilor.
Pana mai ieri eram la "seniori" acum sunt trecut la "juniori". Am vazut si alti forum-isti care au fost "retrogradati" si altii nu.
Stie cineva care ar fi motivul?
Nu esti singurul caz, si eu eram tot senior pana mai acum cateva zile. Este o eroare cu siguranta... Oricum, ca sa ajungi "Intelept" pe aici, trebuie sa bei tone de bere (nu la modul general)
Nu esti singurul caz, si eu eram tot senior pana mai acum cateva zile. Este o eroare cu siguranta... Oricum, ca sa ajungi "Intelept" pe aici, trebuie sa bei tone de bere :lol: (nu la modul general)