Zosim1
organizator principal
Nea Mitica de data asta pleci la deva cu rotile de la masa iti promit.EmiMatei Dumitru - Deva
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nea Mitica de data asta pleci la deva cu rotile de la masa iti promit.EmiMatei Dumitru - Deva
Multumesc ca n-ai uitat, Emi ! Astept cu nerabdare sa ne revedem.Nea Mitica de data asta pleci la deva cu rotile de la masa iti promit.Emi
Cazare? Intreaba si pe Mihai, poate stati impreuna la Fun Park.Ajung la tabara
Este restaurant-autoservire, 3-4 min cu masina, dar mergem pe jos ca este timp de la 12-14.Se poate servi masa undeva in apropierea salii intre cele doua antrenamente?
Din Rădăuți Avram Gabriel - Pensiunea Fun Park ...MIhai va sta cu mine in camera..Cazare? Intreaba si pe Mihai, poate stati impreuna la Fun Park.
Stai cu Emi in camera?...sau vrei sa stai singur?Salutare,
As dori cazare la Pensiunea Fun Park de luni pana sambata.
Multumesc si ne vedem la sala
Ok!Din Rădăuți Avram Gabriel - Pensiunea Fun Park ...MIhai va sta cu mine in camera..![]()
Rezolvat telefonic! Aviz amatorilor, este cam mare pretul la Bielmann,...se merita pt cine are in plus. De ex aici se cazezeaza antrenorul care vine din Germania...Salutare,
Daca Mihai vrea sa stea cu Gabi eu voi sta cu oricine, nu ma supar.
- - - Actualizat - - -
Am o intrebare ,
Cat ar costa sejurul de luni pana sambata la Bielmann?
Ok!Pt. Dima Nicu.Nu am solicitat cazare la Fun Park. Am cazare in Brașov pina la concurs.Multumesc.
Raluca, ce faci cu cazarea? Da-mi un apel daca este nevoie sa stai cu alta fata in camera. 0722315757...0753529773 GeluDin Moinesti se inscrie Malache Raluca-a doua parte( miercuri, joi, vineri).