Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am retinut, ...ar mai fi doua camere.Din Moinesti se inscriu: Ciubotariu Andrei si Ciubotariu Mihaela pentru partea a doua. In legatura cu cazarea o sa va contacteze dumneaei.![]()
Nu-ti face griji! Ma ocup si se rezolva.S-ar putea sa vina si Tudorache Constantin din Targoviște si sa nu mai fie nevoie sa cautati pe cineva pentru mine! Maine seara va dau raspunsul sigur! Multumesc domnu' Gelu pentru ca faceati totusi posibila venirea mea acolo si daca eram singur!
- - - Actualizat - - -
Pana la urma ram?ne sa îmi gasesc partener! El nu vine![]()
La 10 Marian!...............pe 12.08.2013Salutare,
As vrea sa intreb la cat e deschiderea oficiala?
Cred ca ajung in jur de ora 15
Aveti mai jos primele imagini de la antrenamente...
http://www.youtube.com/watch?v=441jUSb0KSk
iuliuzedler a spus:
Aprox 1500 bucati au fost in joc si se goleau cutiile cam in 5 min,...sau este simplu sa afli cate bucati au cazut intr-un minut de la o masa (vezi video) si imulteste cu 12 mese si 5 ore, ...hai 4 ore.Gelule...ai numarat cate mingii ai pescuit cu minciogul ala...)
fruos organizat, felicitari. Imi pare rau ca nu am avut cum sa ajung...
bravo BV
Gelule...ai numarat cate mingii ai pescuit cu minciogul ala...)
fruos organizat, felicitari. Imi pare rau ca nu am avut cum sa ajung...
bravo BV
)
Apropo! Eu sunt impreuna cu Emi care a depus si depune o munca enorma, si ?i multumesc pe aceasta cale, iar pentru baietii lui gemeni care au fost nascuti pe data de 14 (cum ar fi astazi) le transmit un calduros "LA MULTI ANI!" si el sa fie sanatos sa ne ajute in continuare.