In urma actiunilor pe care le-am intreprins pentru sprijinirea Amatur-ului,de la aducerea a catorva fete de paleta , lemne, mingi, echipament adecvat, o logistica pt turnee, si in urma discutilor pe aceasta tema cu foarte multe persoane competente din Amatur (si din tenisul de masa german) cu care am intrat in contact am ajuns sa cred ca se merita asa ca am decis ca impreuna cu cativa sustinatori ai acestei miscari Amatur (si nu sunt putini) sa organizam mai multe tabere si stagii de pregatire care vin in intimpinarea tuturor celor care vor sa isi perfectioneze jocul de tenis si in acelasi timp sa se si distreze si sa se simta bine.
Incercam sa facem un program al acestor tabere si dupa cum se stie "s-a spart gheata" la Gura Humorului, se continua cu Brașov-ul si va urma cat de curand ,(sper sa reusim si anul acesta), Lupeni, Oradea, Bacău poate si Eforie, si nu in ultimul rand editiile urmatoare Bucovina si Brașov.
-Pentru a pune in aplicare aceste strategii am apelat la renumita scoala de tenis din Germania ,,TT-Expert ,, de unde pentru Tabara de tenis de la Brașov il avem ca invitat special pe antrenorul principal Profesorreferent Werner Nowey ,Trainer-Coaching activ de peste 20 de ani in federatia de tenis de masă din Bayern pe care il putem vedea la lucru de luni si pina joi alaturi de participanti si de echipa de antrenori .
-Pentru mai multe detalii apelatii cu incredere la noi. Ai vostri Gelu si Emi!