Tabara de Tenis de Masa Brașov 12-17 august 2013

Graur Robert - Focșani
2 persoane pentru Miercuri, Joi, Vineri
La Fun Park....nu am inteles daca pentru aceatsa pensiune sunam personal sau aici se fac rezervarile.
Multumesc
Robert, pensiunea se afla langa casa mea, trec zilnic pe acolo, si rezolv rezervarile, pt ca am negociat pretul pe camera de la 165 la 100 avand in vedere toata perioada taberei. Acum o sa rezolv si pentru trei zile cu acelasi pret.
Pensiunea are numai 13 camere si daca nu vor la acelasi pret avem varianta a doua, camere ***, la hotel in acelasi loc, (aici luam pranz/cina in restaurant autoservire)atat ca se plateste separat mic dejun.(100 lei/cam/zi/doua persoane)
Pentru detalii sunati-ma!

Multumesc mult! Daca este posibil, ramane la Fun Park. Va rog daca se poate sa rezervati in numele meu. Daca este nevoie de acont, nici o problema!

In urma actiunilor pe care le-am intreprins pentru sprijinirea Amatur-ului,de la aducerea a catorva fete de paleta , lemne, mingi, echipament adecvat, o logistica pt turnee, si in urma discutilor pe aceasta tema cu foarte multe persoane competente din Amatur (si din tenisul de masa german) cu care am intrat in contact am ajuns sa cred ca se merita asa ca am decis ca impreuna cu cativa sustinatori ai acestei miscari Amatur (si nu sunt putini) sa organizam mai multe tabere si stagii de pregatire care vin in intimpinarea tuturor celor care vor sa isi perfectioneze jocul de tenis si in acelasi timp sa se si distreze si sa se simta bine.
Incercam sa facem un program al acestor tabere si dupa cum se stie "s-a spart gheata" la Gura Humorului, se continua cu Brașov-ul si va urma cat de curand ,(sper sa reusim si anul acesta), Lupeni, Oradea, Bacău poate si Eforie, si nu in ultimul rand editiile urmatoare Bucovina si Brașov.
-Pentru a pune in aplicare aceste strategii am apelat la renumita scoala de tenis din Germania ,,TT-Expert ,, de unde pentru Tabara de tenis de la Brașov il avem ca invitat special pe antrenorul principal Profesorreferent Werner Nowey ,Trainer-Coaching activ de peste 20 de ani in federatia de tenis de masă din Bayern pe care il putem vedea la lucru de luni si pina joi alaturi de participanti si de echipa de antrenori .
-Pentru mai multe detalii apelatii cu incredere la noi. Ai vostri Gelu si Emi!

Sunt dusuri la comun la pensiune sau avem in camere? Daca nu este dus in camera se poate un "transfer" de camera la hotel ca rezervare de acum? In cazul celor fara masina cum se poate ajunge la sala in fiecare zi a antrenamentelor? Ce distanta este intre pensiune si sala? Multumesc anticipat.

Ultima editare:
Sunt dusuri la comun la pensiune sau avem in camere? Daca nu este dus in camera se poate un "transfer" de camera la hotel ca rezervare de acum? In cazul celor fara masina cum se poate ajunge la sala in fiecare zi a antrenamentelor? Ce distanta este intre pensiune si sala? Multumesc anticipat.
1.Pensiunea are ***, si ai incredere in mine ca va fi bine. Stiu ca mai sunt pe ici pe colo dusuri la comun, dar aici nu este cazul;
2.Distanta de la Pensiune pâna la sala este de 1,5 km, iar mersul pe jos face piciorul frumos:D. Unii isi aduc biciclecta, altii masina si apoi suntem impreuna nu-ti face griji Nicule,...ne vedem la Viva maine. Pa!

Burse pentru copii:
Printre participantii inscrisi in tabara se gasesc 3 castigatori ai burselor oferite de Amatur:
1 Mihai Nemaciuc - Suceava
2 Theodor Muntoiu - Pitești
3 Raluca Malache - Moinesti
Amatur le ofera contavaloarea cheltuielilor legate de sala si antrenamente, in valoare de 200 lei. Banii vor fi transferati catre organizatori o data cu turneul A de la Brașov.
Inca doua burse pot fi oferite copiilor cu rezultate bune din Amatur, printre cei care se vor inscrie pana vineri, 16 august.

CS Agnita-Tenis de masa va face toate demersurile necesare pentru a putea rasplati doi dintre cei mai meritorii copii cu participarea la aceasta tabara-cantonament.

Din pacate pentru copii,situatia financiara a clubului este serioas afectatata de inceperea campionatului judetean de fotbal,fapt care ne limiteaza sustinerea financiara.Va participa doar Nechita Alexandru(toata perioada) cu cazare.

Din pacate pentru copii,situatia financiara a clubului este serioas afectatata de inceperea campionatului judetean de fotbal,fapt care ne limiteaza sustinerea financiara.Va participa doar Nechita Alexandru(toata perioada) cu cazare.
Cati ani are? Vrea sa-l cazez la Fun Parc impreuna cu Theodor din Pitești?,...si daca mai este cineva care sta mai putin bine financiar am sa vb la pensiune pt un pat suplimentar si in loc de 50 lei va fi 30 lei (15 camera si 15 mic dejun)

Cati ani are? Vrea sa-l cazez la Fun Parc impreuna cu Theodor din Pitești?,...si daca mai este cineva care sta mai putin bine financiar am sa vb la pensiune pt un pat suplimentar si in loc de 50 lei va fi 30 lei (15 camera si 15 mic dejun)
Alex are 15 ani si am convenit cu Emi sa fie tutorele lui pe toata perioada cantonamentului.Probabil ca va fi cazat impreuna cu cei doi fii gemeni ai lui Emi,cu care se cunosc deja bine.De altfel Emi o sa-l aduca de dumineca seara,cand va veni sa mai ia cateva mese de la Agnita.Spor la antrenamente la toti si.. mai ales...have fun!

Micu Cosmin - Targoviște - Partea a doua la Fun Park, problema este ca sunt singur si nu am partener! Daca doreste cineva sau domnu' Gelu gaseste pe cineva sa ma anuntati si pe mine! Nr tel: 0734 305 153 / 0769 654 438 MULTUMESC

Pot sta eu cu Theodor din Pitești daca nu are cu cine sta!:D

Ultima editare:
Micu Cosmin - Targoviște - Partea a doua la Fun Park, problema este ca sunt singur si nu am partener! Daca doreste cineva sau domnu' Gelu gaseste pe cineva sa ma anuntati si pe mine! Nr tel: 0734 305 153 / 0769 654 438 MULTUMESC
Pot sta eu cu Theodor din Pitești daca nu are cu cine sta!:D
Rezolvam noi cumva,...Muntoiu Th nu poate pt ca are alta perioada decat a ta. Gasim pe cineva care sta partea a-II-a singur...

salutare din nou,

As vrea sa intreb daca deschiderea oficiala se v-a face dupa amiaza ca sa avem timp si cei care ajung in Brașov pe la 3 PM.

Speram sa fie asa...

salutare din nou,
As vrea sa intreb daca deschiderea oficiala se v-a face dupa amiaza ca sa avem timp si cei care ajung in Brașov pe la 3 PM.
Speram sa fie asa...
O sa fi absent motivat:D,...bine ca ai participat la o deschidere. Progarmul este in fiecare zi pana la orele 16, ca de la 17 mancam si noi o bere.

se inscriu Beltechi Razvan si Beltechi Paul pt toata perioada la Fun Park si vor sta cu Alex de la Agnita toti intr-o camera.

S-ar putea sa vina si Tudorache Constantin din Targoviște si sa nu mai fie nevoie sa cautati pe cineva pentru mine! Maine seara va dau raspunsul sigur! Multumesc domnu' Gelu pentru ca faceati totusi posibila venirea mea acolo si daca eram singur!
- - - Actualizat - - -
Pana la urma ram?ne sa îmi gasesc partener! El nu vine :(

Back
Sus