AmaTur: Turneu A Topoloveni - 6.01.2018

Felicitari organizatorilor si castigatorilor !!!
Felicitari si doamnelor cu sarmalele si taika !!!:clap::clap::clap:

Ultima editare:
Iata grupa asa cum a ajuns mine!
600c42df7fe8077d12ba9d47d5f7d757.jpg

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Imi asum eroarea. Inca odata va felicit !

Salutare, o intrebare umanitara, mi-am uitat prosupul Rapid București la sala, poate la gasit cineva cu suflet mare, tin foarte mult la el, merci .

Felicitari Sorin si nea Tomita pentru un turneu la fel de fain ca si majoritatea turneelor marca Topoloveni;)

Am ajuns la Constanța pe la 4 si ceva dimineata...cu impresii placute despre turneu, felicitari organizatoriilor pentru conditiile oferite, inclusiv pentru sarmalutzele faine si bravo invingatorilor si invinsilor !!! multumim.

N-am mai fost de câțiva ani la Topoloveni si mi-a fost atât de dor, încât n-am mai ținut cont de toate durerile de articulații si m-am înscris la open, deși am doar medie de avansati. Dar neavând cu cine sa vin la amatori, am venit cu colegii de la open. Din păcate, am reușit doar un singur meci sa joc bine, însă am fost foarte fericit ca am reușit sa-l înving pe redutabilul Liviu Miron. Mulțumesc tuturor adversarilor, pentru ca mi-au suportat ieșirile nervoase.
Mulțumesc Sorin si Florin pentru dăruirea de care dati dovada in organizarea turneelor !

Am actualizat in prima pagina clasamentele finale, listele de inscrieri si lista de retrasi cu penalizare R2. Nu s-au inregistrat absenti nemotivati.

A fost frumos, sarmalele delicioase, multi prieteni minunați, o zi excelenta, Sorinas și Florin la ?nălțime. Revenim cu mare plăcere.

Back
Sus