AmaTur: Turneu A+ Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"

deci din Botoșani

Corneanu Sorin - poz.76
Corneanu Gabriel - poz.394
(dupa clasamentul din 10 august)

Multumesc.

Clasamentul valabil este cel din 20 august, postat aseara de Florin.
Daca sunteti pe pozitia 394 si eu sunt tot pe aceeasi pozitie. :)
Propun un meci de baraj, pentru revendicarea pozitiei, care oricum nu e grozava in perspectiva asigurarii participarii la turneele A+.

Ultima editare:

Care oare Bila. Sorin vreu cat mai sus daca se poate. Treci macar la prima 12 ca sa fi multumit. Dor nu costa nimic nu : )

Bila trece si pe mine te rog vreu vin si eu. Daca primesc aprobare din D-l Doctor ( a zis s-ar putea ) ajung si eu. Daca nu anunt 3 zile inainte.
Deci daca se poate SENGOZ Mehmet la OPEN

Ultima editare:
Dragos , când mai modifici inscrisii la prima pagina , trece-l si pe Dinca Alexandru ( înscris la pag 4 inițial ) ca nu apare si e foarte ?ngrijorat , nu de alta dar ma bruiaza întruna...! Multumesc !

Dragos , când mai modifici inscrisii la prima pagina , trece-l si pe Dinca Alexandru ( înscris la pag 4 inițial ) ca nu apare si e foarte ?ngrijorat , nu de alta dar ma bruiaza întruna...! Multumesc !
Apoi...m-am incurcat si eu!!!!!Cam multi de...Dinca!Mii de scuze!

In postul nr.94 a fost inscris pentru amatori si Corneanu Gabriel din Botoșani / poz.401.
Rog a se inscrie si pe prima pagina. Multumesc.

Paslaru Ionel este locul 6o si este de fapt Pizlaru Ionel
Graur Robert are 2 participari la Ploiești si Galați turneu B si este din Focșani, nu din Ploiești.
Multumesc pentru intelegere!

Back
Sus