AmaTur: Turneu A+ Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"

Salutare.
In att organizatorilor : La open Cosmin MIcu e trecut ca nou .... da' cred ca are ceva meciuri la activ !!
Multumesc

Cred ca s-a strecurat o greseala: Ene Dragos (Ploiești) si Ion Marius (Brăila) sunt trecuti la Open, cu toate ca nu intrunesc conditiile necesare (MA). Nu este genul meu sa ma uit in 'curtea vecinilor', dar eu, adica Vasile Gelu si Paun Daniel, tocmai am fost exclusi de la Open din cauza MA. Ii rog pe organizatori sa rectifice lista inscrisilor.

Cred ca s-a strecurat o greseala: Ene Dragos (Ploiești) si Ion Marius (Brăila) sunt trecuti la Open, cu toate ca nu intrunesc conditiile necesare (MA). Nu este genul meu sa ma uit in 'curtea vecinilor', dar eu, adica Vasile Gelu si Paun Daniel, tocmai am fost exclusi de la Open din cauza MA. Ii rog pe organizatori sa rectifice lista inscrisilor.

ODeoarece inscrierile se fac in ordinea clasamentului, si numarul maxim de participanti la OPEN este 60, organizatorii sunt nevoiti sa treaca o parte din doritori pe lista de asteptare.
Pentru a evita discutii inutile, prezint criteriile dupa care se va face limitarea la OPEN:
1 In prima faza au fost trecute pe lista de rezerva doua inscrieri care aveau 0 participari in Amatur;
2 Pe masura ce vor apare alte inscrieri, vor iesi din lista principala jucatorii cu MA<19, in ordinea inversa clasamentului si vor fi trecuti automat in lista de amatori si ca rezerve pe lista de OPEN.
3 In situatia in care vor fi mai multe inscrieri la OPEN, vor fi trecuti pe lista de rezerva si jucatori cu MA>19, care insa nu vor avea alternativa.

Din cand in cand, va reamintim: in momentul cand va hotarati sa nu veniti la turneu, va rugam sa faceti precizarea aici, pe forum!
Va multumim!

Ultima editare:
Sucuri Erdin- "amatori"
a revenit "spahiul" de peste mari si tari? chiar ii simteam lipsa... bagati-l rapid in programu' intensiv de antrenamente, ca are nevoie!
altfel, curand incep "fibrilatiile" si cu lista amatorilor... cu rezervele in asteptare, cu sperantele de retrageri... ufff!!

Avramides George Brăila 1381 amatori
Constantinescu Marius București 24 open

Ultima editare:
Cornel Balauca din Botoșani se transfera la amatori.In caz ca nu mai este loc la amatori atunci raman inscris la open.Va multumesc.

Back
Sus