Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din Brașov, la amatori;
Popa Mircea
Marin Floricel
Ai fost supus presiunii Mircea, ma autodenuntSunt de acord cu participarea Mircea Popa are poz 161
Cred ca s-a strecurat o greseala: Ene Dragos (Ploiești) si Ion Marius (Brăila) sunt trecuti la Open, cu toate ca nu intrunesc conditiile necesare (MA). Nu este genul meu sa ma uit in 'curtea vecinilor', dar eu, adica Vasile Gelu si Paun Daniel, tocmai am fost exclusi de la Open din cauza MA. Ii rog pe organizatori sa rectifice lista inscrisilor.
1.Tanase Tiberiu
2.Tanase Horia la amatori
din Slobozia la amatori Vlase Gheorghe
du-te ma ...la plaja mai bine....tu la open,precum eu la coca cola...hai lasa-ti !
si ce-i exprimarea asta ...zi mai ca "eu vreau colo,ca-s tavnos"..nu -ti scrii singur de Domnia ta![]()
a revenit "spahiul" de peste mari si tari? chiar ii simteam lipsa... bagati-l rapid in programu' intensiv de antrenamente, ca are nevoie!Sucuri Erdin- "amatori"
a revenit "spahiul" de peste mari si tari? chiar ii simteam lipsa... bagati-l rapid in programu' intensiv de antrenamente, ca are nevoie!
N-a revenit. E pe drum. Sa vedem ce fel de program de revenire o sa prefe(te)re... Dupa 9 luni pe mare.