Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Clasamentul valabil este cel din 20 august, postat aseara de Florin.
Daca sunteti pe pozitia 394 si eu sunt tot pe aceeasi pozitie.
Propun un meci de baraj, pentru revendicarea pozitiei, care oricum nu e grozava in perspectiva asigurarii participarii la turneele A+.
Care oare Bila. Sorin vreu cat mai sus daca se poate. Treci macar la prima 12 ca sa fi multumit. Dor nu costa nimic nu : )
Bila trece si pe mine te rog vreu vin si eu. Daca primesc aprobare din D-l Doctor ( a zis s-ar putea ) ajung si eu. Daca nu anunt 3 zile inainte.
Deci daca se poate SENGOZ Mehmet la OPEN
Dragos , când mai modifici inscrisii la prima pagina , trece-l si pe Dinca Alexandru ( înscris la pag 4 inițial ) ca nu apare si e foarte ?ngrijorat , nu de alta dar ma bruiaza întruna...! Multumesc !
Dragos , când mai modifici inscrisii la prima pagina , trece-l si pe Dinca Alexandru ( înscris la pag 4 inițial ) ca nu apare si e foarte ?ngrijorat , nu de alta dar ma bruiaza întruna...! Multumesc !
Paslaru Ionel este locul 6o si este de fapt Pizlaru Ionel
Graur Robert are 2 participari la Ploiești si Galați turneu B si este din Focșani, nu din Ploiești.
Multumesc pentru intelegere!