AmaTur: Turneu A+ Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"

Paslaru Ionel este locul 6o si este de fapt Pizlaru Ionel
Graur Robert are 2 participari la Ploiești si Galați turneu B si este din Focșani, nu din Ploiești.
Multumesc pentru intelegere!
Si eu-ti multumesc pentru ajutor, numai ca, in clasament e trecut ca fiind din Ploiești!

Ultima editare:
Graur Robert:Focșani - stiu, cei din Ploiești au gresit....mii de scuze in numele lor! - i-am rugat si pe forum sa modifice, insa probabil nu au mai verificat

1.Durdun Gheorghe
2.Boaca Valentin

4.Rada Catalin
5.Uta Adrian
6.Marinescu Razvan NOU ....toti la open

1.Tanase Tiberiu
2.Tanase Horia la amatori

Consultandu-ne cu organizatori mai experimentati decat noi, am hotarat urmatoarele:
-la "amatori" vor fi 20 de grupe a cate 6 jucatori (120 concurenti) si grupe superioare;
-la "open" vor fi 10 grupe a cate 6 jucatori (60 concurenti) si grupe superioare.

Probabil (o mai gandim), vor incepe "amatorii" la ora 09.00, pe toate mesele si se vor califica primii 64 pe tablou eliminatoriu.
"Open"-ul la 13.00 sau 14.00 cu primii 32 pe tablou eliminatoriu.
Astept reactii la aceasta propunere NUMAI de la organizatorii cu experienta. Multumesc!

Am gandit-o!Ramane cum a fost postat mai sus, cu rosu...

aloha dragilor.de la Alba Iulia se inscrie GIPSY KING ....din Ardeal un salut calduros pentru toata lumea..LONG LIVE ROCK AND ROLL.

MATEI DUMITRU va roaga sa-l inscrieti la open ( daca sunt locuri disponibile ), daca nu sunt, atunci la amatori.
Multumesc !

MATEI DUMITRU va roaga sa-l inscrieti la open ( daca sunt locuri disponibile ), daca nu sunt, atunci la amatori.
Multumesc !

du-te ma ...la plaja mai bine....tu la open,precum eu la coca cola...hai lasa-ti ! :)

si ce-i exprimarea asta ...zi mai ca "eu vreau colo,ca-s tavnos"..nu -ti scrii singur de Domnia ta :)

Back
Sus