AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 1 Martie

Se mai înscriu următorii din Ploiești, Amatori
Andrei Nicolae
Topala Laurentiu
Negulescu Constantin

Rog daca se poate, afisarea ordinei concurentilor sa se faca dupa MP,din moment ce alcatuirea grupelor se face dupa acest criteriu.
Pana acum s-au inscris:

Inscrieri AMATORI - on 2/21/2014 at 3:00:44 PM

1. Vladoiu Gelu - Brașov - 99
2. Hutanu Alin - Brașov - 124
3. Padurariu Costel - Brașov - 144
4. Pitac Ovidiu - Brașov - 158
5. Popa Mircea - Brașov - 182
6. Marin Floricel - Brașov - 197
7. Nica Ionut - Brașov - 216
8. Codreanu Laurentiu - Buzău - 223
9. Bacanu Paulian - Brașov - 330
10. Rosu Dan - Brașov - 332
11. Cucu Cristin - Targoviște - 341
12. Radu Aurel - București - 344
13. Dumitrescu Mircea - Ploiești - 348
14. Brulea Petre - Ploiești - 350
15. Dinu Adrian - Darmanesti - 369
16. Ivan Sorin Ioan - Targoviște - 437
17. Panait Genu - Teisani - 451
18. Miron Andrei - Campina - 459
19. Ion Cristian - Cocorasti - 468
20. Ciky Cornel - Fagaras - 498
21. Vladoiu Bogdan - Brașov - 504
22. Marin Iulian - Campina - 545
23. Butnar Bogdan - Brașov - 606
24. Iorgoiu Constantin - Drajna de Jos - 678
25. Sarbu Dan - Ploiești - 716
26. Diaconescu Lucian - Targoviște - 1175
27. Florea Radu - Campina - 1423
28. Cojocaru Nicusor - Brașov - 1656
29. Voinea Florin - Salciile - 2576
30. Dobre Adrian - Comarnic - nou
31. Sarbu Cosmin - Ploiești - nou
32. Sorescu Mircea - Paulesti - nou

Inscrieri OPEN - on 2/21/2014 at 3:01:18 PM

1. Soare Valentin - Valenii De Munte - 53
2. Panaitescu Stefan - Izvoarele - 102
3. Miron Liviu - Campina - 120
4. Suditu Andrei - Campina - 122
5. Dena Corneliu - Giurgiu - 143
6. Bogdan Cristian - Amarastii de Sus - 256
7. Petrescu Liviu - Pitești - 917

Pe langa valoarea tehnica a unui jucator mai conteaza si participarea la concursuri. Existenta concursurilor si punctarea lor este data de participarea cat mai multor concurenti. Faptul ca exista concurenti cu medie mica dar pe un loc bun in clasament, este ca o recunoastere a efortului depus (timp, energie, financiar). Asa ca intocmirea grupelor dupa clasament intruneste valentele de amaturist, de participant pasionat de aceasta miscare sportiva si nu numai. De exemplu, in 2013, eu am participat la cele mai multe turnee (20 A si A+, 9B) dintre toti amaturistii neorganizatori, iar faptul ca sunt nr.1 pe lista nu inseamna ca sunt cel mai bun tehnic, ci sunt recunoscut ca sustinator efectiv al acestei miscari.

- - - Actualizat - - -

Din Mioveni mai vine la amatori, Trocan Alexa, pentru a aduce aminte jucatorilor ca vine primavara si apare iarba.

- - - Actualizat - - -

Din concursul de ieri de la Topoloveni, unde grupele s-au facut dupa MP, s-a demonstrat ca in cele mai multe cazuri nr.1 de pe lista nu s-a calificat primul. Pe langa nivelul tehnic mai conteaza si alti factori: stilul adversarului, iarba, tertipurile, lipsa de concentrare, etc.

Sunt la un curs la Predeal, asa ca tare as incerca sa vin si eu, mai ales ca se termina vineri, pe 28 feb... Evident, inca nu pot fi sigur 100% ca pot ajunge (mai ales ca nu-mi fac eu programul, ci mi-l fac altii) dar fac to ce depinde de mine sa ajung.

In caz ca nu-mi ies pasii cum trebuie, cand ar fi limita de bun simt sa ajunt?

Iulian Toma

Marin Floricel
Popa Mircea
Padurariu Costel
Cojocaru Nicusor
Brașov - amatori

COJOCARU Nicusor se retrage -amatori-

- - - Actualizat - - -

Sunt la un curs la Predeal, asa ca tare as incerca sa vin si eu, mai ales ca se termina vineri, pe 28 feb... Evident, inca nu pot fi sigur 100% ca pot ajunge (mai ales ca nu-mi fac eu programul, ci mi-l fac altii) dar fac to ce depinde de mine sa ajung.

Iulian Toma
Hei....esti binevenit -fara limite- si numai sa ne vezi pe 2014....daca se lasa cu chef la incheierea cursului , iti acordam circumstante....

Pe langa valoarea tehnica a unui jucator mai conteaza si participarea la concursuri. Existenta concursurilor si punctarea lor este data de participarea cat mai multor concurenti. Faptul ca exista concurenti cu medie mica dar pe un loc bun in clasament, este ca o recunoastere a efortului depus (timp, energie, financiar). Asa ca intocmirea grupelor dupa clasament intruneste valentele de amaturist, de participant pasionat de aceasta miscare sportiva si nu numai. De exemplu, in 2013, eu am participat la cele mai multe turnee (20 A si A+, 9B) dintre toti amaturistii neorganizatori, iar faptul ca sunt nr.1 pe lista nu inseamna ca sunt cel mai bun tehnic, ci sunt recunoscut ca sustinator efectiv al acestei miscari.

Va multumim pentru argumentatie. Acesta este motivul pentru care organizatorii au ales varianta pozitionarii in grupele inferioare dupa clasament la Amatori.
La OPEN in schimb, ne-am hotarat sa pozitionam favoritii din grupele inferioare dupa MP, argumentul oferit de Vali Soare este in acest caz corect. Ordinea MP va fi afisata inainte de incheierea inscrierilor.

Atat la OPEN, cat si la Amatori am stabilit asezarea favoritilor 1 din faza ELIMINATORIE in ordinea clasamentului.

Ultima editare:

Iulian Toma
Important este sa ajungeti, daca ajungeti pana in ora 15,00 veti participa cu siguranta la OPEN.
Daca nu ajungeti inainte de ora 21, sigur ne veti gasi la terasa de langa sala, ascultand muzica placuta si povestind despre ispravile de peste zi.

Back
Sus