Dragi mei , nu stiu daca discutiile acestea isi au rostul dar in sfirsit . Eu l-am rugat pe Cosmin daca are alt tricou sa il schimbe din respect pentru sala Top Tenis , si asta a venit ca o rugaminte , exact asa i-am spus si lui Cosmin , deci nu a fost nimeni "amenintat " , el poate confirma, mai mult de atit i-am urat si succes.
Efortul organizatorilor a fost destul de mare , s-a creat tarc pe suprafața a 4 mese tocmai ca aceasta finala sa fie jucata in conditii cit se poate de bune , sau aprins luminile pe toata suprafata ca meciul sa se desfasoare in cele mai bune conditii , tot din respect pentru finalisti indiferent care sint ei .
Nu am raspuns mai devreme pentru ca nu m-am gindit ca este asa de important pentru colegii lui de sala sau de echipa. Discutia a durat citeva secunde.
Puteti vedea si din fotografii , ca el poarta sortul inscriptionat , chiar si la pozele de final el are treningul pe el tot inscriptionat , noi ne cunoastem de ceva vreme si chiar ma bucur ca a avansat in tenis si acest lucru sa vazut si la acest turneu .
Filmarile de la turneu nu sint la mine , dar colegii o sa le puna undeva sa fie accesibile tuturor , Filmuletzele sint f. mari si trebuiesc prelucrate inainte .
Si eu am vrut sa pun pozele pe You Tube , am acolo un canal cu multe turnee si finale video chiar si de acum 4-5 ani , dar nu am stiut unde sa incarc albumul acesta ca sa schimbat interfata .