Turneu "A" București AMATouR-Chrotex

si totusi cred ca fiecare ar trebui sa isi faca mai intai curatenie in gradina lui si dupa aceea sa sara gardul.eu stiam ca cei care fac curatenie se intituleaza gunoieri asa spune prigoana.

Nu va lasa orgoliul... 8)
pai daca cei care-si fac curatenie in propria curte se numesc gunoieri, atunci... fie :!: Meserie nobila!
Gardul l-au sarit "uni" la noi in curte, care mai vroiau sa ne ia si la bataie ca protestam. Dar cand cineva i-ti sare in fiecare zi gardul, incepi sa-l consideri de-al casei. Si daca-ti mai da si voie sa bei o bere cu el...

Gunoier = "Lucr?tor care scoate gunoiul depozitat în cur?i ?i pe str?zi."

Adicatelea un om angajat pentru a face curatenie, nu unul care isi face curat in gradina proprie. Nu va mai lasati pacalit de prigoana (oricine ar fi acest om/lucru) ca nu sta bine la capitolul definitii.

Morala: lasati contrele fara sens si rezolvati disputa amical la concurs (poate cadeti in aceasi grupa) :)

Ei Domnilor, contul asta-i la alte "banci" unde prietenul Cosa...Nostra are "datorii" mari. dar nu va speriati, la acest nivel al discutiilor putem fi chiar amici. Oricum eu nu mai continui pentru ca si-ar schimba parerea despre mine cativa oameni care... conteaza!

tare frumos,
dar si mai frumos este dupa ce strangem gunoiul si ramane numa' plebea cea vestita, adica... cum se spune ...nimic si totul adica... nici eu nu mai stiu
:oops:
multumesc ptr in(ne)telegere :wink:

Sa revenim la concursul de la București,voi fi si eu prezent:

Leorda Rares,amator pur-sange,ma inscriu pt grupa open.

Din CONSTANTA mai participa la Amatori : LEOLEA ANDREI, CHIPAILA MIRCEA , alaturi de cei inscrisi de George,FRATEA AUREL,LICA GEORGE,amatori.

deci cum spuneam domnilor cu ceva timp in urma intentia mea nu a fost doar de a pune contre cum spuneau unii,, nu mai dam nume,,ci aceea de a avea in turnee oameni multumiti.e foarte adevarat ca nu se poate sa fie toata lumea multumita dar se pare ca noua era a grupelor convine majoritatii si cum voturile sunt decise de majoritate asteptam finalul.totusi eu zic sa nu sa nu ne suparam prea tare daca mai sunt si discutii contradictorii caci au si ele farmecul lor.cred ca si in urma acestora creste interesul vizitatorilor pe forum.finalul.m-am zbatut sa aduc cinci amatori noi in concurs si poate mai conving inca doi deci interesul meu este sa fim cat mai multi AMATORI.bafta la concurs

Re: Turneu A" București AMATouR-Chrotex

Mai inscriu din Ploiești pe George Ghita-cat. amator

Salutare baieti!

Asa cum banuiam, (lasand la o parte nr. voturilor de pe forum...) este plina tara de amatori puri!
Era imperios necesara alcatuirea unei categorii doar pentru acestia! :lol:
Si iata ca se inscriu si participanti noi in aceste conditii...

Cine are urechi de auzit, sa auda! :wink:

Cele bune!
George, amator pur...

Mircea Alexandru Buc / 12 ani / open
Mircea Valentin / Buc / 38 ani / open

Avem pina acum 30 ptr. amatori si 16 ptr. open , mai asteptam inscrieri ...

Back
Sus