Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
filo a spus:Se va juca 3din5 dar fara grupele superioare ci cu un sistem in care jucatorii care ies din grupele inferioare sa joace cel putin 2 meciuri, de exemplu daca sunt 4 grupe inferioare se califica 16 in eliminatoriu, din acestia in optimi castiga 8 care merg in sferturi. jucatorii care au pierdut in optimi vor mai juca un meci de departajare (dar este posibil chiar sa facem ca jucatorii ce ies din grupe sa joace 3 meciuri) sistemul cu recalificari (pentru cine cunoaste), deci nemaifacand grupele superioare castigam ceva timp care sa il folosim pentru sistemul 3din5 in loc de 2din3 in grupe.
O solutie absolut logica ar fi limitarea numarului de participanti. Stiu ca nu suna deloc bine dar la IDM sau la "Tineretului" daca te duci sa joci si nu gasesti mese libere, nu joci! Un numar de mese poate primii doar un numar limitat de jucatori, intr-o unitate de timp. Nu putem sa procedam ca in timpul comunismului (da-ti mai putin sa ajunga la toata lumea). In cel mai rau caz, cedez "gaina" mea, unuia mai "flamand" decat mine, dar nu ma multumesc numai cu tartita (scuze pt comparatie)Razvan a spus:Sunt de acord cu tine. Un meci 2 din 3 nu este suficient de relevant. Dar trebuie facut ceva, pentru ca la Miercurea-Ciuc era ora 16 si inca nu eram la jumatate cu meciurile din grupa inferioara. Daca sunt multi participanti nu se poate incheia concursul intr-o singura zi. Ori se scurteaza meciul, ori se prelungeste durata concursului cu inca o zi, ori se gaseste o alta modalitate de joc...VISCO a spus:Nu va suparati dar in sistem 2 din 3 eu nu mai joc. Am dorit sa fie doua grupe valorice ca sa joc meciuri echilibrate si ca sa joc cat mai mult. La 2 din 3, meciul se termina "inainte sa inceapa". Dupa ce ca seturile s-au injumatatit (de la 21 la 11), acum jucam si 2 din 3? Nu se poate, asta nu-i tenis si o spun cu toata raspunderea. Am vazut zeci de meciuri de nivel maxim in sistem 4 din 7, unde situatia sa intors de la 3-0 la 3-4. Stiu ca este prea mult 4 din 7 la numarul de mese disponibile dar 3 din 5 se poate si este mult mai normal. Rog organizatorul sa ne comunice ce sistem de joc se va adopta, ca sa stiu daca contramandez invoirea de la serviciu sau nu.
Marian023 a spus:Marian Puiu | open
ursuleanvasile a spus:200 ron ??? ... e prea mult !...
cu 20 ron venim si noi...![]()
![]()
![]()
din Straja-SUCEAVA :
Ursulean Vasile -senior amator
Ursulean Florin -junior amator.
de ce open ? ca inca nu sunt cu verde in clasament !filo a spus:Ursulean Vasile - categoria Openursuleanvasile a spus:200 ron ??? ... e prea mult !...
cu 20 ron venim si noi...![]()
![]()
![]()
din Straja-SUCEAVA :
Ursulean Vasile -senior amator
Ursulean Florin -junior amator.
Filo,ziceai tu intr-un post anterior ca jucatorii din onoare si calificari sunt inscrisi automat in grupa open.Marian joaca in onoare.filo a spus:Dupa cate stiu eu nu ai dreptul sa te inscrii la Open.Marian023 a spus:Marian Puiu | open
filo a spus:Dupa cate stiu eu nu ai dreptul sa te inscrii la Open.Marian023 a spus:Marian Puiu | open
Atentie pentru cei care se inscriu la Open: inscrierea nu este asa de libera pe cum se crede pentru ca cei care nu si-au castigat dreptul de participare in grupa Open nu pot fi inscrisi decat la amatori, deci un jucator ca Marian Puiu care a participat la un turneu A la care a facut 5p nu poate sa se inscrie in aceasta grupa. Faptul ca un jucator este fost legitimat nu-i da drept automat de inscriere la Open pentru ca atunci fiecare care doreste sa joace la Open vine si zice ca e fost legitimat...........
Pentru jucatorii fosti legitimati vom stabili la fata locului in ce grupa il inscriem (depinde daca e fost legitimat de performanta sau fost legitimat amator!!!!!!)
Cel cu masina trece chiar prin spatele blocului unde stau in clip la faza cu accidentul... :lol:Ryk23 a spus:Apropo, care se plictisesc si vor sa rada un pic, ma puteti vedea intr'un filmulet si poate dati si o nota dupa preferinte. >>>
[gvideo:2fsp8q7m]http://video.google.com/videoplay?docid=-5903475848509310009&ei=ZEv3SJ_UGor82wLp7P3cDg&q=Viseaza+by+Einstein+[/gvideo:2fsp8q7m]