elefantel_roz
cadet
Inscrie-ma si pe mine....amator 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
elefantel_roz a spus:Inscrie-ma si pe mine....amator![]()
valentin a spus:elefantule, rezervam o masa pentru Duminica de dupa concurs?elefantel_roz a spus:Inscrie-ma si pe mine....amator![]()
![]()
tycutz a spus:Cred ca nu trebuie sa scrii un post in fiecare zi indiferent de topic legat de aceasta problema.A fost discutata si se pare agreata.Scriind un post in fiecare zi nu cred ca mai ajuta........... dimpotriva.
Nu va suparati dar in sistem 2 din 3 eu nu mai joc. Am dorit sa fie doua grupe valorice ca sa joc meciuri echilibrate si ca sa joc cat mai mult. La 2 din 3, meciul se termina "inainte sa inceapa". Dupa ce ca seturile s-au injumatatit (de la 21 la 11), acum jucam si 2 din 3? Nu se poate, asta nu-i tenis si o spun cu toata raspunderea. Am vazut zeci de meciuri de nivel maxim in sistem 4 din 7, unde situatia sa intors de la 3-0 la 3-4. Stiu ca este prea mult 4 din 7 la numarul de mese disponibile dar 3 din 5 se poate si este mult mai normal. Rog organizatorul sa ne comunice ce sistem de joc se va adopta, ca sa stiu daca contramandez invoirea de la serviciu sau nu.marius a spus:Nu vreau sa anticipez, dar am o banuiala ca si cu doua grupe datorita nr. mare de partipanti se vor face niste turnee maraton.
Exemple elocvente sunt Galați si a culminat "deocamdata" cu M. Ciuc.
La M. Ciuc chiar in conditiile organizarii cu doua grupe situatia nu s-ar fi schimbat tot grupe de 12 am fi avut.
Atentie București la nr. de participanti (nr. de mese ramine acelasi), daca ai grupe inf. mai mari de 8-9 jucatori jucati 2 din 3 ca alftel o sa ne inscrim in curind in Guiness Buck.
VISCO a spus:Nu va suparati dar in sistem 2 din 3 eu nu mai joc. Am dorit sa fie doua grupe valorice ca sa joc meciuri echilibrate si ca sa joc cat mai mult. La 2 din 3, meciul se termina "inainte sa inceapa". Dupa ce ca seturile s-au injumatatit (de la 21 la 11), acum jucam si 2 din 3? Nu se poate, asta nu-i tenis si o spun cu toata raspunderea. Am vazut zeci de meciuri de nivel maxim in sistem 4 din 7, unde situatia sa intors de la 3-0 la 3-4. Stiu ca este prea mult 4 din 7 la numarul de mese disponibile dar 3 din 5 se poate si este mult mai normal. Rog organizatorul sa ne comunice ce sistem de joc se va adopta, ca sa stiu daca contramandez invoirea de la serviciu sau nu.
jordach a spus:scrieti denumirea corecta a strazii ca duceti lumea in eroare
,,Premio Neviolo" :shock: