AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015

da poti

esti inscris la amatori

La amatori e nr fix de participanți sau se mai poate sa crească ? Mulțumesc in numele celor care se afla pe lista de așteptare .La condițiile pe care le am vazut la sibiu cred totuși ca se poate creste nr de participanți ..

La amatori e nr fix de participanți sau se mai poate sa crească ? Mulțumesc in numele celor care se afla pe lista de așteptare .La condițiile pe care le am vazut la sibiu cred totuși ca se poate creste nr de participanți ..

cu parere de rău nr de jucatori nu se modifică

Din Arad:
Balog Andreea - open
Kaposta Victor - amator.

Vad ca sunt multi inscrisi la Open pe lista de asteptare si încă se mai înscriu.
In speranța ca organizatorul va suplimenta numărul de locuri, ma înscriu si eu:
Cristian Cionoiu - București - open.

Acum am vazut si eu ce valori sunt pe lista de asteptare la open, asa ca si eu propun suplimentarea locurilor la open. E pacat sa ramina pe dinafara atitia jucatori valorosi.

Vad ca sunt multi inscrisi la Open pe lista de asteptare si încă se mai înscriu.
In speranța ca organizatorul va suplimenta numărul de locuri, ma înscriu si eu:
Cristian Cionoiu - București - open.
Acum am vazut si eu ce valori sunt pe lista de asteptare la open, asa ca si eu propun suplimentarea locurilor la open. E pacat sa ramina pe dinafara atitia jucatori valorosi.
Spatiul de la Aria nu prea permite suplimentarea meselor,doar in cazul in care se mai gaseste o locatie pentru una dintre sectiuni ar fi o varianta?

Am numarat la Reghin 85 de retrageri (aprox),si stiu ce eforturi a facut Rares si Ocsi alergand in stanga si in dreapta dupa logistica pregatind sala si totul pentru 24 de grupe si au fost rasplatiti cu 18 grupe.Eu cred ,si recomand luarea unor decizi urgente in aceasta privinta,si recomand organizatorilor nesuplimentarea de locuri .

Acum ar fi momentul sa anuntati ca organizatorii se retrag pentru ca vor sa mearga la iarba verde, la un gratar :)

Scuze de off-topic, as fi spus asta la un turneu de-al meu, dar mai este mult pana la toamna.

data viitoare vom încerca să mulțumim pe toată lumea
deși cred ca acest lucru nu se va întâmpla niciodata ;)

totuși vom încerca la următorul turneu de la Sibiu să fie mai multe locuri

dar la acest turneu nu vom suplimenta nr de locuri

nu vrem să fie un turneu cu mulți jucători și TOȚI nemultumiți

Acum ar fi momentul sa anuntati ca organizatorii se retrag pentru ca vor sa mearga la iarba verde, la un gratar :)

Scuze de off-topic, as fi spus asta la un turneu de-al meu, dar mai este mult pana la toamna.

Asa este Florin.Daca este frumos poate mergem cu totii la un gratar!Dar imi este tare frica ca...vor fi si nemultumiti!

- - - Actualizat - - -

Am numarat la Reghin 85 de retrageri (aprox),si stiu ce eforturi a facut Rares si Ocsi alergand in stanga si in dreapta dupa logistica pregatind sala si totul pentru 24 de grupe si au fost rasplatiti cu 18 grupe.Eu cred ,si recomand luarea unor decizi urgente in aceasta privinta,si recomand organizatorilor nesuplimentarea de locuri .

Ai dreptate Emi!Cat timp am facut sport mi-a placut sa respect regulamentul si fair-play-ul.La Sibiu nu se schimba regula in timpul jocului.Atata poate duce sala si atat eu cat si Adonis am demonstrat ca la Sibiu se fac turnee de calitate.Asa ne place noua!Si cred ca si altora...
Cum a spus si Adonis,nu se va suplimenta schema de joc.
Va multumim pentru intelegere!
Alex Mureșanu

Back
Sus