Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
La amatori e nr fix de participanți sau se mai poate sa crească ? Mulțumesc in numele celor care se afla pe lista de așteptare .La condițiile pe care le am vazut la sibiu cred totuși ca se poate creste nr de participanți ..
Din Arad:
Balog Andreea - open
Kaposta Victor - amator.
Victor , nu vad turneu in zona Sibiului fara tine![]()
Vad ca sunt multi inscrisi la Open pe lista de asteptare si încă se mai înscriu.
In speranța ca organizatorul va suplimenta numărul de locuri, ma înscriu si eu:
Cristian Cionoiu - București - open.
Acum am vazut si eu ce valori sunt pe lista de asteptare la open, asa ca si eu propun suplimentarea locurilor la open. E pacat sa ramina pe dinafara atitia jucatori valorosi.
Spatiul de la Aria nu prea permite suplimentarea meselor,doar in cazul in care se mai gaseste o locatie pentru una dintre sectiuni ar fi o varianta?
Acum ar fi momentul sa anuntati ca organizatorii se retrag pentru ca vor sa mearga la iarba verde, la un gratar
Scuze de off-topic, as fi spus asta la un turneu de-al meu, dar mai este mult pana la toamna.
Am numarat la Reghin 85 de retrageri (aprox),si stiu ce eforturi a facut Rares si Ocsi alergand in stanga si in dreapta dupa logistica pregatind sala si totul pentru 24 de grupe si au fost rasplatiti cu 18 grupe.Eu cred ,si recomand luarea unor decizi urgente in aceasta privinta,si recomand organizatorilor nesuplimentarea de locuri .