AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015

Asa este Florin.Daca este frumos poate mergem cu totii la un gratar!Dar imi este tare frica ca...vor fi si nemultumiti!

- - - Actualizat - - -

Ai dreptate Emi!Cat timp am facut sport mi-a placut sa respect regulamentul si fair-play-ul.La Sibiu nu se schimba regula in timpul jocului.Atata poate duce sala si atat eu cat si Adonis am demonstrat ca la Sibiu se fac turnee de calitate.Asa ne place noua!Si cred ca si altora...
Cum a spus si Adonis,nu se va suplimenta schema de joc.
Va multumim pentru intelegere!
Alex Mureșanu

Multumim pentru anunt.
Nu-mi ramane decat sa ma retrag. Nu cred ca se vor retrage chiar toti cei dinaintea mea si nu as face deplasarea la Sibiu, daca nu stiu sigur ca am posibilitatea sa joc.
Distractie placuta jucatorilor!

Multumim pentru anunt.
Nu-mi ramane decat sa ma retrag. Nu cred ca se vor retrage chiar toti cei dinaintea mea si nu as face deplasarea la Sibiu, daca nu stiu sigur ca am posibilitatea sa joc.
Distractie placuta jucatorilor!

Cristi, stim cu totii ca, la fiecare turneu se imbulzesc multi la inscriere,dar, tot la fel de bine stim ca pina la final se retrag foarte multi. Parerea mea este sa nu te grabesti cu retragerea, caci, mai mult ca sigur, vei prinde loc.

Cristi, stim cu totii ca, la fiecare turneu se imbulzesc multi la inscriere,dar, tot la fel de bine stim ca pina la final se retrag foarte multi. Parerea mea este sa nu te grabesti cu retragerea, caci, mai mult ca sigur, vei prinde loc.

Nea Titi ,nu toti isi permit sa isi planifice timpul ca pensionarii,si sa astepte pana in ultima clipa.Eu cred ca Cristi a procedat corect si asa ar trebui sa procedeze toti.As vrea sa stiu si parerea matale daca ti se pare in regula ca la un turneu cu 110 participanti sa fie 85 de retrageri cum a fost la ultimul.Mie nu ,si nu pot fii de acord nici in ruptul capului.
emi

Eu trebuie sa stiu cu macar 4 zile inainte, altfel nu primesc Green Card :lol:

Stim ca multi trec peste acest Green Card ,dar cred ca in curand o sa auzim in mass media un alt motiv de divort decat cele invocate pana acuma.""AMATUR"" :D

Cu un procentaj de retrageri de 80% (precum ati spus mai sus), lumea considera Amaturul back-up la planul A.
Cine vrea intr-adevar sa participe, sta vinerea si se uita pe forum ca la penaltiuri.

Problema asta am auzit-o si anul trecut, deci nu e ceva nou si e ceva tolerabil ;)

Tolerabil, din punctul majoritatii (cred) fiind destul de sigur (desi tare mult as vrea sa ma insel) ca nimeni nu a initiat un nou paragraf in regulament si sa-l inainteze spre "votare". Si ati intuit bine, ca e si tolerat, ca nu s-a schimbat regulamentul.

Nea Titi ,nu toti isi permit sa isi planifice timpul ca pensionarii,si sa astepte pana in ultima clipa.Eu cred ca Cristi a procedat corect si asa ar trebui sa procedeze toti.As vrea sa stiu si parerea matale daca ti se pare in regula ca la un turneu cu 110 participanti sa fie 85 de retrageri cum a fost la ultimul.Mie nu ,si nu pot fii de acord nici in ruptul capului.
emi
Eu trebuie sa stiu cu macar 4 zile inainte, altfel nu primesc Green Card

Aveti dreptate, am privit lucrurile intr-un mod subiectiv.

Se retrage de la Amatori Filea Adonis din Sibiu

dar nu cred ca ajung pe la grătare :)

Back
Sus