Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015
S-a retras de la Amatori si a ramas la Open,dar nu te panica Razvane retragerile masive vor veni maine si postura de primul sub linie va disparea si speram ca dupa turneu sa fii cap de afis
Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!
Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!
cred ca la următorul Turneu A de la Sibiu , ultima zi pentru retrageri va fi ziua de JOI până la ora 19,
iar ultima zi de înscrieri va fi vineri până la 19
așa va fi timp mai mult pentut cei de pe listele de așteptare sa reprogrameze ziua de sâmbată
iar cei care nu participa dar numai se înscriu nu mai pot lasa până in ultima zi să ?i încurce pe ceilalți
și organizatorii știu cite mese să mai care vineri noaptea pe la 23 si sa așeze tot prin sală