AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015

cred ca ar trebui inversate

sau cu spatiu mai mare între ele

SAU "Nu-mi place mesajul" ar trebui în pus în dreapta ca sa fie mai sigur ;)

este a doua oară când le încurc

Filea Adonis Sibiu Amatori
Mureșanu Alex Sibiu Amatori
Mureșanu Mihaela Sibiu Amatori
Decean Darian Sibiu Amatori
Negrean Ioan Sibiu Amatori
Timaru Ilie Ocna Sibiului Amatori
Barac Marius Sibiu Amatori
Comsa Dan Sibiu amatori

Danelic Gabi Sibiu Open

Pana la urma dl. Comsa Dan unde se inscrie la amatori sau la open? Aici apare la amatori iar la inscrieri la open.

Pana la urma dl. Comsa Dan unde se inscrie la amatori sau la open? Aici apare la amatori iar la inscrieri la open.

S-a retras de la Amatori si a ramas la Open,dar nu te panica Razvane retragerile masive vor veni maine si postura de primul sub linie va disparea :D si speram ca dupa turneu sa fii cap de afis

Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede;) prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!

Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede;) prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!

Dupa cum am spus ai loc si pe podium :D deci stai linistit.

cred ca la următorul Turneu A de la Sibiu , ultima zi pentru retrageri va fi ziua de JOI până la ora 19,
iar ultima zi de înscrieri va fi vineri până la 19

așa va fi timp mai mult pentut cei de pe listele de așteptare sa reprogrameze ziua de sâmbată
iar cei care nu participa dar numai se înscriu nu mai pot lasa până in ultima zi să ?i încurce pe ceilalți

și organizatorii știu cite mese să mai care vineri noaptea pe la 23 si sa așeze tot prin sală

Ultima editare:
Ce fel de actualizare la 17:16, cand la 10:35 s-au retras Manitiu si Kondort si au ramas in continuare pe tabelul de inscrisi??

am actualizat numai Open
o să actualizez și la Amatori

Back
Sus