AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Pescarul AmaTur" - Brăila, 1 Noiembrie 2014

Fraților, am pus-o de mămăligă! :)
...și de-o saramură. De control!
Pentru că repetiția e mama ?nvățăturii ne-am antrenat azi pentru turneul de sâmbăta viitoare...mai mult la saramură decât la tenis.
Ocazie cu care i-am urat și un călduros "La Mulți Ani" lui Marius. Toate cele bune Marius!

La multi ani Marius , sanatate sa te bucuri de nevasta ,de cel mic LUCA , dar mai ales de tenis . La multi ani si lui DORU Lipan zis Americanu , pentru initiativa unei asa sali de sport...

Foarte frumoase si imbietoare aceste imagini. Cu siguranta ca multi privitori vor inghiti in sec si li se va face o pofta subita de... tenis ! Iata, pentru mine, un motiv excelent de a reveni cu placere a treia oara la Brăila. Asa ca, sa nu mai stau mult pe ganduri si sa ma inscriu: Hutanu Adrian, Slobozia - Amatori. Va multumesc frumos.

Fraților, am pus-o de mămăligă! :)
...și de-o saramură. De control!
Pentru că repetiția e mama ?nvățăturii ne-am antrenat azi pentru turneul de sâmbăta viitoare...mai mult la saramură decât la tenis.
Ocazie cu care i-am urat și un călduros "La Mulți Ani" lui Marius. Toate cele bune Marius!

[/QUO

- - - Actualizat - - -

LA MULTI ANI MARIUS !

Din Brăila-Pavel Nicolae-amatori

- - - Actualizat - - -

Va multumesc tuturor pentru urari.Mai sunt cateva zile si urmeaza sa ne revedem.Intre timp, eu promit sa imi fac treaba ca sa va simtiti bine cu totii la acest turneu.
Ma gandeam sa incerc sa fac cumva ca si semifinalele si finalele de la amatori sa fie urmarite cu acelasi interes ca si la Open.Pentru asta,in momentul semifinalelor se va opri toata lumea,nu se vor mai disputa alte jocuri.Ce spuneti?

D-apoi nu s-or găsi niscaiva butuci prin pădurile Blajului să-njghebați o plută și cătinel-cătinel la vale pe Târnava, Mureș, Dunăre...? :)
Pe sâmbătă ancorați în port la Brăila, bașca minciogul plin de pește pentru saramura noastră!
Si intre timp,faceti rost de un motor de barca sau salupa,sa-l atasati la pluta ca sa aiba posibilitatea omul sa se si intoarca acasa.Asa poate aduce cu pluta si alti jucatori de tenis de prin Transilvania.Trebuie doar sa se armonizeze(potriveasca)dimensiunile plutei cu puterea motorului,cat despre permis...merge si cel auto.

Cu pluta , cu barca , cu iahtul ...veniti la turneu , ne straduim sa fim gazde bune . Sala o stiti e dedicata acestui sport , deci la buna re-vedere...

din Botoșani -ZAMFIRACHE IOAN
-SALAVASTRU PETRU
amatori -o zi cazare pe numele SALAVASTRU PETRU-2 PERSOANE la hotel SPORT ptr vineri ,multumim

Back
Sus