Re: Turneu A la Brașov - sambata, 23.05.2009
1.Sincer El este pastrat la tara,in butoaie de stejar
2.Nu prea l-am mai vizitat pentru ca asa a cerut El(se trateaza preventiv impotriva diferitelor ''boli'' ce i-ar dauna RENUMELUI deja castigat de predecesorii sai : Vinuri Vrancene de cea mai buna calitate,baute mai ales in compania prietenilor)
3. La auzul vestii ca eu ma voi prezenta la Turneul de la Brașov,luand in considerare ''criza economica'' care s-a ''incolocit'' in jurul nostru...,El nu vrea sa ma lase ''pe mana'' hangiilor hrapareti care ne ispitesc cu vinuri imbuteliate inferioare calitativ,s-a decis sa ma insoteasca(cel putin o mica parte din El)!
4. Tine neaparat sa te cunoasca...!

PS: Daca totul decurge conform programului,sa ne vedem sanatosi!
Ce pot sa-ti spun despre El...(vinul):kingfiher_61 a spus:La Multi Ani celor ce isi serbeaza ziua onomastica
Costin Olaru ,Costin Corcoz ,Costi Motoroi si toti ceilalti
A propos....cum e vinul la Focșani ? Putin ,nu? :lol:
1.Sincer El este pastrat la tara,in butoaie de stejar
2.Nu prea l-am mai vizitat pentru ca asa a cerut El(se trateaza preventiv impotriva diferitelor ''boli'' ce i-ar dauna RENUMELUI deja castigat de predecesorii sai : Vinuri Vrancene de cea mai buna calitate,baute mai ales in compania prietenilor)
3. La auzul vestii ca eu ma voi prezenta la Turneul de la Brașov,luand in considerare ''criza economica'' care s-a ''incolocit'' in jurul nostru...,El nu vrea sa ma lase ''pe mana'' hangiilor hrapareti care ne ispitesc cu vinuri imbuteliate inferioare calitativ,s-a decis sa ma insoteasca(cel putin o mica parte din El)!
4. Tine neaparat sa te cunoasca...!

PS: Daca totul decurge conform programului,sa ne vedem sanatosi!