Turneu A la Brașov - sambata, 23.05.2009

Re: Turneu A la Brașov - sambata, 23.05.2009

kingfiher_61 a spus:
La Multi Ani celor ce isi serbeaza ziua onomastica
Costin Olaru ,Costin Corcoz ,Costi Motoroi si toti ceilalti
A propos....cum e vinul la Focșani ? Putin ,nu? :lol:
Ce pot sa-ti spun despre El...(vinul):
1.Sincer El este pastrat la tara,in butoaie de stejar
2.Nu prea l-am mai vizitat pentru ca asa a cerut El(se trateaza preventiv impotriva diferitelor ''boli'' ce i-ar dauna RENUMELUI deja castigat de predecesorii sai : Vinuri Vrancene de cea mai buna calitate,baute mai ales in compania prietenilor)
3. La auzul vestii ca eu ma voi prezenta la Turneul de la Brașov,luand in considerare ''criza economica'' care s-a ''incolocit'' in jurul nostru...,El nu vrea sa ma lase ''pe mana'' hangiilor hrapareti care ne ispitesc cu vinuri imbuteliate inferioare calitativ,s-a decis sa ma insoteasca(cel putin o mica parte din El)!
4. Tine neaparat sa te cunoasca...! :D :D
PS: Daca totul decurge conform programului,sa ne vedem sanatosi!

Dragomir Paul a spus:
Maiii Corcoz da zau ca devii poet ...Sau erai si nu stiam si noi ??!!!... :lol: :D
La cate mesaje ''marca'' Dragomir Paul am citit...,as putea spune chiar ca am avut de la cine sa ma inspir! :D :D :D

draga prietene,o sa ne straduim din rasputeri sa facem fata potopului de vin ce va sa vina din zona vrancea si probabil ca pe multi va cutremura placut . :D :wink: :wink:
dar noi ne vom sacrifica pe altarul lui bachus ,si conform dictonului '' IN VINO VERITAS'' vom cauta ,cei ce vor ramane in picioare,ADEVARUL

Iata lista definitiva cu jucatorii care vor intra direct in superioare, cu exceptia celor care doresc sa joace si in inferioare:
1. Carpovici Boris
2. Leorda Rares
3. Apian Florin
4. Florescu Eleodor
5. Rusu Stefan
6. Erdos Ferenc (inferioare)
7. Bondoc Alexadru
8. Corcoz Costin
9. Cozma Catalin
10. Panaitescu Stefan
11. Ciobanu Gabriel
12. Szakacs Bela
13. Tecuschi Dan
14. Pal Zoltan (inferioare)
15. Mos Florin
16. Toncean Mircea (inferioare)
Va rugam sa fiti la sala cel tarziu la ora 15.

nu vin la turneul asta dar, la primu fac tot posibilul sa vin. vreau sa-i vad si eu si eu pe capi astia de serie:::**:))

Buna seara !
Se inscrie si Costica Radu din Galați.
Poate ma indruma cineva prin Brașov ? De asemenea, pt. cazare ?

david_david a spus:
nu vin la turneul asta dar, la primu fac tot posibilul sa vin. vreau sa-i vad si eu si eu pe capi astia de serie:::**:))
Bai...asta...nepotu lu' "Pietroi"...ce faci....ti-ai facut cont?
Ti-ai pus si singura poza in care nu ti se vede burta!?
Hai ca daca esti baiat cuminte poate ma duc saptaman asta si la un examen in locul tau.
ps.Acum,daca ti-ai facut cont sper sa nu ne bruiezi,nu de alta da intri pe gura lui Lica si Chiru.
Mii de scuze pentru off topic dar am vrut sa-i urez jucatorului David Mocanu un calduros "Bine Ai Venit" pe forum"

Poti folosi indicatiile din harta atasata. Daca nu te descurci, mai da un telefon cand esti in Brașov.

Imi pare rau dar nu mai pot veni la concurs. Jenica Donisan -Dornesti Sv. :(

Din Pascani nu mai pot veni:
Dascalescu Ionut
Dascalescu Bogdan :(

david_david a spus:
Moammmaaaa!!!!
Printzule, fermecatorule, talentatule, ai reusit sa iti faci cont??? Ce poza ai, sa innebunesc daca nu ai valoare mare rau de tot!!!

O ultima precizare pentru toti jucatorii:
- Ora limita pentru inscrieri: 8.00
- Citirea grupelor: 8.45
- Inceperea jocului in inferioare: 9.00
Ora limita de sosire pentru capii de serie: 15.
Capii de serie care doresc participarea la inferioare trebuie sa se conformeze programului de mai sus.
Va asteptam

Back
Sus